Translate

İzleyiciler

7 Ocak 2014 Salı

Windows 8'le kalori hesaplayın!



Yiyip içtiklerinize dikkat edenlerdenseniz, bu uygulamaya göz atmalısınız!


günün uygulaması,Windows 8,yazılım,windows storeGünün Windows 8 uygulaması: Sağlığınıza ve özellikle yediklerinize özen gösteriyorsanız, tükettiğiniz gıdaların besin değerlerine dikkat ediyorsunuz demektir.
Windows 8'in modern arayüzü için geliştirilmiş olan Kalori Sayar uygulaması, yiyeceklerin 100 gramına denk gelen kalori, protein, karbonhidrat, yağ ve lif değerlerini sizin için listeliyor. 11 kategori altında toplanan yiyecek ve içeceklerin hangi vitamin ve minarelleri barındırdığı, hangi hastalıkların tedavisinde kullanıdıldığı gibi bilgilere de ulaşabiliyorsunuz.
Uygulama içindeki "sepet" işlevi, bir öğünde tükettiğiniz ürünlerin toplam kalorisini hesaplamanıza izin veriyor. Bu bilgiyi Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmanız da mümkün.
Windows 8 mağaza bağlantısı: Kalori Sayar
Alternatifler: Bing Sağlık ve Fitness, Evde Spor, Beden Kitle İndeksi, Fitness Plus, Taksi tarife

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail