Translate

İzleyiciler

11 Ocak 2014 Cumartesi

İşte en popüler 7 fotoğraf uygulaması



Camera+,Photoshop Touch,Aviary,Facetune,Pixlr-O-Matic,Camera360Bilgisayar, iPad, iPhone ve Android'lerde rahatça kullanabileceğiniz dünyanın en çok kullanılan fotoğraf uygulamaları...


Son zamanların en popüler mobil fotoğraf uygulaması Instagram. Ancak bunun haricinde kullanılabilecek birçok uygulama daha var. Üstelik her birinin Instagram’dan üstün özellikleri bulunuyor.

İşte en popüler 7 fotoğraf uygulaması
Camera+

iPhone için geliştirilen Camera+ hem hızlı hem de kullanımı kolay bir uygulama. Fotoğraf çekimi ve çekim sonrası düzenleme özellikleri oldukça gelişmiş. Çektiğiniz fotoğraflara onlarca farklı efekt
verebiliyorsunuz. Ücretli olan bu uygulama verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor.

iPhone & iPad: http://bit.ly/1eu8Ew0


Photoshop Touch
Adobe Photoshop’un iPhone, iPad ve Android cihazlar için geliştirilmiş uygulaması. Masaüstü uygulamasına benzer birçok özelliği, sadeleştirilmiş olarak var. Yaptığınız çalışmayı farklı cihazlar arasında senkronize edebilmeniz ise bir başka önemli artısı. Eğer profesyonel bir Photoshop kullanıcısıysanız, bu uygulama tam size göre.

Android: http://bit.ly/1ijXT27 /
iPhone & iPad: http://bit.ly/1eu9itv


Aviary

Sade bir ara yüzü olmasına rağmen oldukça gelişmiş özellikleri var. Aviary ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilir, üzerlerine yazı yazabilir veya kolaj yapabilirsiniz. Ücretsiz bir uygulama ama bazı özelliklerini kullanmak için satın almanız gerekiyor.

Android: http://bit.ly/1cQL89U/
iPhone & iPad: http://bit.ly/1eIA95q/
Windows Phone 8: http://bit.ly/KHORRA


Facetune

Yakın plan yüz ve portre fotoğraflarını iyileştirmek için geliştirilmiş bir iOS uygulaması. Bu uygulamayı kullanarak yüz kırışıklıklarını, beyaz saçları, sivilceleri, sararmış dişleri ve göz rengini düzeltebilirsiniz.

iPhone & iPad: http://bit.ly/1dy6ObM


Pixlr-O-Matic

Birkaç dokunuşla fotoğraflarınızı mükemmelleştirebileceğiniz bir uygulama. Pixlr-O-Matic ile hem eğlenceli hem de antika görünümlü fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. Uygulamanın ücretsiz olması ise bir başka artısı.

Android: http://bit.ly/1gGaWKQ/
iPhone & iPad: http://bit.ly/1lUIUvs


Camera360


Basit kullanımı ve gelişmiş özellikleri sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmış bir uygulama. Sihirli çubuk özelliğiyle hızlı bir şekilde efekt uygulayabiliyorsunuz. Bulut servisiyle fotoğraflarınızı cihazda saklamanıza gerek kalmıyor.

Android: http://bit.ly/1dhHrjG/Phone
iPad: http://bit.ly/1lUMXrH/
Windows 8: http://bit.ly/1cEgpjI


Photosynth

Microsoft’un geliştirdiği bu uygulama ile 360 derecelik panorama fotoğrafları çekebiliyorsunuz. Bir Photosynth hesabı açarak, çektiğiniz fotoğrafları diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. iOS ve Windows Phone versiyonu olan uygulama ücretsiz. Android kullanıcıları alternatif olarak Panorama - 360 uygulamasını deneyebilir.

iPhone & iPad: http://bit.ly/K7V3Ro/
Windows Phone 8: http://bit.ly/1eubHEq

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail