Translate

İzleyiciler

7 Ocak 2014 Salı

En iyi 5 Android tarayıcısı!


Öne çıkan 5 Android web tarayıcısı!

Android,web tarayıcısı,Chrome,Maxthon,Opera,Firefox,Browser İnternette dolaşmak için Android'li telefonunuzu kullanıyorsanız, bu tarayıcıları mutlaka deneyin!


Mobil web tarayıcınızı her geçen gün daha çok kullandığınızı fark ettiyseniz, yalnız değilsiniz. Web sitelerini masaüstü yerine telefondan ziyaret etme eğilimi, dünya çapında da giderek artıyor. Bu ise iyi bir mobil web tarayıcısı kullanmayı şart haline getiriyor.

Google Play'de birçok ücretsiz web tarayıcısı bulmanız mümkün, ama sadece bazıları size iyi bir deneyim
sunabiliyor. Bu yazımızda diğerlerinin arasından sızan 5 harika Android tarayıcısını sizlerle paylaşmak istiyoruz.


Chrome for Android

Google'ın geliştirdiği web tarayıcısının en iyi özelliklerinden bir tanesi, sekmelerinizi farklı cihazlar arasında eşitleyebilmesi. Masaüstü Chrome'u sıkça kullanıyorsanız ve onu mobil sürümle eşitlemek istiyorsanız, mobil Chrome sizin için ideal. Kotanız sınırlıysa veri sıkıştırma işlevi yüzde 50'ye kadar tasarruf etmenizi sağlayabilir.


Maxthon Android Web Browser

Veri kullanımı sizin için önemli değilse, tek aradığınız çok hızlı bir web tarayıcısı ise aradığınız Maxthon olabilir. Hızlı ve stabil bir web tarayıcısı olan Maxthon, bulut hizmetleri sayesinde deneyiminizi geliştirmeyi amaçlıyor. Tarayıcı gezinti için parmak hareketlerini destekliyor, okuma modu sayesinde sayfalardaki metni daha okunur hale getirebiliyor.

Opera Browser for Android

Kısıtlı bir veri planınız varsa Opera Browser tam size göre. Off-Road modu, veriyi sıkıştırarak veri kullanımını azaltıyor ve Opera'yı en hızlı Android tarayıcılarından bir tanesi haline getiriyor. Masaüstü Opera'daki faydalı özelliklerin birçoğu, mobil Opera'da da var.


Firefox Browser for Android

Masaüstünde oldukça popüler olan Firefox'un Android sürümü, alıştınız işlevlerin birçoğunu cebinize taşıyor. Ancak mobil Firefox, masaüstü sürümünün kararlılığından uzak. Çok hızlı olsa da kaynak tüketimi konusunda pek de tutumlu değil.

Hızlı cihazlarda iyi çalışan Firefox, PC'nizle eşitlenme, WebRTC desteği, iyi kullanıcı arayüzü gibi özelliklere sahip.

Dolphin Browser

Milyonlarca hayranı olan web tarayıcısı, Google Play'deki en güçlü tarayıcılardan bir tanesi. Parmak hareketleriyle gezinti işlevini ortaya çıkaran ilk tarayıcı olan Dolphin, dokunmatik cihazlar için tasarlanmış ve bunu harika görünen tasarımıyla size kanıtlıyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail