Translate

İzleyiciler

31 Ocak 2014 Cuma

Bu eklenti ile bambaşka bir YouTube deneyimi yaşamaya hazır olun!


Chrome ile çok farklı bir YouTube keyfi!

internet,google,youtube,müzik,chrome,eklenti,videoEğer Chrome kullanıyorsanız, bu eklenti ile bambaşka bir YouTube deneyimi yaşamaya hazır olun!

YouTube'da müzik dinlemek kolay bir iş. Neredeyse her şarkının çok sayıda videosuna ulaşmak mümkün. Ancak hesap açmadan Youtube üzerinde beğendiğiniz şarkılardan bir liste yapmak mümkün olmuyor. Liste yapılsa bile bunları tekrar dinlemeye sokmak gibi, bir müzik çaların kullanışlı özelliklerinden yararlanmak mümkün değil.


Neyse ki Streamus isimli bir Chrome eklentisi bu eksiği gideriyor. Eklenti sayesinde aradığınız müzisyeni ve şarkıyı yazıp arama başlatabiliyorsunuz ve çıkan sonuçlardan beğendiğiniz videoları çalma listesine ekleyebiliyorsunuz. Artık, YouTube'a bağlanmanıza bile gerek kalmadan, beğendiğiniz şarkıları bir çalma listesi halinde, YouTube üzerinden dinleyebilirsiniz.

Fakat, ziyaretçilerine reklam seyrettirme derdindeki YouTube'un bu uygulamayı kısa süre sonra engellemesinin de ihtimal dahilinde olduğunu söyleyelim. O nedenle, YouTube'da müzik dinlemenin keyfini yaşamak için biraz acele etmeniz gerekebilir.

Streamus eklentisine bu linkten erişebilirsiniz.Tabii ki çalıştırabilmek için Chrome tarayıcı kullanmanız gerektiğini de tekrar hatırlatalım.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail