Translate

İzleyiciler

5 Kasım 2011 Cumartesi

Yüksek ses kaliteli iPhone hoparlörü!

Ses kalitesiyle dikkat çeken Logitech iPhone uyumlu hoparlörler, artık değişik renklerde de sunuluyor.

Şık tasarımı, dokunmatik kontrol tuşları ve gelişmiş uzaktan kumanda özellikleriyle Logitech Pure Fi Express Plus iPhone/iPod Dock siyah, pembe ve mor renk seçeneklerine sezonun dikkat çeken saks mavisi ve turuncu renklerini de ekledi. Logitech Pure-Fi Express Plus ile iPhone ve iPod'unuzu şarj edebilir, aynı zamanda çalar saat olarak da kullanabilirsiniz.
iPhone'un minimalist tarzını tamamlayan Logitech Pure Fi Express hoparlör yüksek ve berrak ses kalitesinin yanı sıra dayanıklılığı, tasarımı, koruyucu kutu ve kablosuz uzaktan kumandasıyla da farklı. Ürün güç kullanımında kullanıcılarına iki seçenek sunuyor: Ev kullanımı için normal elektrik bağlantısı, dışarıdaki kullanımlar içinse AA pil kullanım imkanı var.
Logitech Pure-Fi Express Plus Speaker Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 179 TL (KDV dahil)
Logitech s315i iPhone/iPod dock ile renklerin ritmini yakalayın
iPhone veya iPod ile müzik dinlemeyi sevenler için, şarj edildiğinde 20 saat kesintisiz pil ömrüne sahip, taşınabilir özelliği sayesinde evde hatta yolda bile müzik dinleme imkanı sunan Logitech S315i, siyah ve beyaz renk alternatiflerine fuşya ve fıstık yeşilini de ekledi. İnce tasarımıyla dikkat çeken Logitech S315i, sağlam metal ızgaralarıyla valizde, sırt çantasında veya arabada oluşabilecek sarsıntılara karşı dayanıklı.
Diğer iPhone/iPod hoparlörlerinin aksine Logitech S315i'yi şarj ederken de müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. iPod veya iPhone'u şarj etmek gerektiğinde Logitech S315i'ye takmak yeterli.
Logitech Rechargeable Speaker S315i Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 225 TL (KDV dahil)

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail