Translate

İzleyiciler

24 Kasım 2011 Perşembe

SadeceHosting hızla büyüyor! - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

SadeceHosting hızla büyüyor! - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: SadeceHosting, 2006 yılından 2011 yılına kadarki 5 yıllık süreçte yüzde 300’ün üzerinde büyüyerek, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdi.

Kurumlara ve de bireylere veri merkezi ve hosting hizmetlerini paket programlar halinde sunan SadeceHosting, yüksek müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusundaki hızlı büyümesiyle büyükler ligindeki yerini aldı.
SadeceHosting, son 5 yılda gösterdiği büyüme ile bu yıl Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye programında, Türkiye’nin 50 büyük teknoloji şirketi arasına girdi. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı’nda kuruluşlar, son 5 yıl içinde net satış gelirlerinde kaydettikleri büyüme oranına gore sıralanıyor.
Deloitte Fast50 Türkiye 2011 programı yetkilileri “Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda yer alabilmek için bir firmanın son beş yıl içinde net satış gelirinde olağanüstü bir büyüme kaydetmiş olması gerekir.

- Sent using Google Toolbar

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail