Translate

İzleyiciler

5 Kasım 2011 Cumartesi

Bekelenen özellik Chrome'da!

Beklenen özellik Chrome beta'da ortaya çıktı!

Uzun süredir beklenen özellik sonunda Chrome'un yeni sürümüne geliyor...

Google Chrome'un son beta sürümü, kullanıcılar tarafından çok istenen birden fazla hesap eşitleme özelliği ile birlikte geliyor.
Birden fazla kullanıcının bilgisayarı rahatlıkla paylaşabilmesini amaçlayan özellik, herhangi bir güvenlik seçeneği içermediğinden bir bilgisayarı paylaşan kişiler tarafından kullanılması öneriliyor. Özellik tabi ki iş ve kişisel amaçlar için birden fazla hesap kullanan kullanıcıların da işine yarayacak.
Özelliği etkinleştirmek için Chrome'un beta sürümünde Seçenekler > Kişisel Öğeler > Yeni kullanıcı ekle yolunu izlemeniz gerekiyor. Google Chrome'un beta sürümünü ise bu adresten edinmeniz mümkün.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail