Translate

İzleyiciler

21 Kasım 2011 Pazartesi

Xperia ailesinin iki yeni üyesi Xperia Arc S ve Xperia Neo

Sony Ericsson Türkiye, Kasım sonu itibariyle Xperia ailesinin iki yeni üyesi Xperia Arc S ve Xperia Neo’yu piyasaya sundu.

EISA Avrupa’nın En İyi Kameralı Telefonu 2011-2012 Ödülünü alan Xperia Arc S, 1,4 Ghz’lik güçlü işlemcisi ile uygulama performansını yüzde 25 arttırarak dijital eğlence ve internette erişim hızını arttırıyor. Cebe kolay sığan ince tasarımının altında güçlü bir işlemci barındıran Xperia Arc S 4,2 inçlik parlak Reality Display ekranı, renk kalitesini arttıran Sony Mobile BRAVIA® Engine teknolojisi ve 8.2 megapiksellik Exmor R™ kamerası ile kullanıcılara yüksek performans sunuyor.
Segmentinde en performanslı ürünü Xperia Neo V ise kullanıcılara en ulaşılabilir Android deneyimini sağlıyor. Kompakt ve ergonomik tasarımıyla fotoğraf çekmeyi konforlu bir zevk haline getiren Xperia Neo V VGA ön kamerasıyla Google Talk ve Skype video sohbet uygulamalarını destekliyor.
Yeni arayüzü ve Android uygulamalarıyla daha kullanışlı bir Android deneyimi Sağlayan Xperia Arc S ile Neo V, Android 2.3.4 sürümüyle geliyor ve önümüzdeki günlerde Android Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle güncellenecek olan Xperia telefonları arasında yer alıyor.

HDMI bağlantısıyla video ve fotoğrafları geniş ekranlı TV’de sinema tadında görüntülemeye imkan sağlayan Xperia Arc S ile Neo V fotoğraf severlere HD kalitesinde çekim yapma olanağı sunuyor. Telefonunu çekim yaparken soldan sağa doğru kaydıran kullanıcılar, kareleri otomatik olarak birleştiren özel bir yazılım sayesinde 360 derece 3 boyutlu panoramik görünüm elde ediyor. Dünyanın ilk 3 boyutlu panoramik görünüm teknolojisini sunan Xperia Arc S ve Xperia Neo, fotoğrafların 3D TV’lerde 3 boyutlu olarak görüntülenmesini de imkan veriyor.
Sony Ericsson Xperia 2011 serisi telefonlarda yapılan Android 2.3.4 güncellemesi telefonun ekranını özelleştirmeyi kolaylaştıran yeni bir arayüz sunuyor. Ekranın sağ alt köşesinde yer alan pratik “uygulama düzenleme düğmesi”, kullanıcıların ekranı düzenlerken standart Android menülerinde dolaşarak vakit kaybetmesini önlüyor.
Xperia Arc S ve Neo V, Facebook entegrasyonunu da bir adım ileriye götürüyor. Örneğin, Facebook hesabı olan kişilerin Facebook mesajları veya yükledikleri fotoğraflar telefon rehberindeki kişi sekmesinde görüntüleniyor. “Beğen” butonunun telefonun içerisindeki birçok özelliğe entegre edilmesinin yanı sıra Facebook fotoğraf albümleri telefonun galerisinde görüntülenebiliyor.
Buna ek olarak her iki telefon da fotoğraf çekmek için farklı odaklama seçenekleri sağlıyor. Kullanıcılar çekim yaparken otomatik odaklama, çoklu odaklama, yüz tanıma ve tıklayarak odaklama arasında istedikleri gibi geçiş yapabiliyor.
DLNA desteği ise Xperia Arc S ve Xperia Neo V’nin çok sayıda farklı TV’ye uyumluluk sorunu olmadan bağlanmasını sağlayarak kullanıcı deneyimini geliştiriyor.

EISA ödüllü Xperia Arc S’in güçlü 1,4 Ghz’lik işlemcisi, yüzde 25’lik performans artışı ile dijital eğlenceye ve internete hız kazandırıyor. Segmentinin en performanslı telefonu olan Xperia Neo V ise ön kamerası ile Google Talk ve Skype video sohbet uygulamalarını destekliyor. Android Gingerbread 2.3.4 sürümüyle gelen Xperia Arc S ile Xperia Neo V, 3D Panoramik Görünüm ve gelişmiş Facebook entegrasyonu gibi yeni özellikler sunuyor.

Xperia Arc S 1449, Xperia Neo V 849 TL’lik tavsiye edilen fiyatlarıyla Kasım sonu itibariyle Türk tüketicileriyle buluşuyor.









Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail