Translate

İzleyiciler

25 Kasım 2011 Cuma

Fujitsu, ilk çiftli ekranıyla mükemmel 2D ve 3D görüntü

Fujitsu, ilk çiftli ekranıyla mükemmel 2D ve 3D görüntü sunuyor.
Mükemmel 2D ve 3D görüntüyü tek bir monitörden sağlayan yeni Fujitsu P23T-6 FPR 3D ekran, kullanıcıların hem yerden, hem de maliyetten tasarruf etmelerini sağlıyor.

Fujitsu, uluslararası tasarım ödüllü ekranıyla yüksek performanslı grafik programlarıyla çalışan profesyonelleri hedefliyor. Mükemmel görüntünün yanı sıra ekranın çevre dostu, güç sarfiyatını azaltan özellikleri dikkat çekiyor. Fujitsu P23T-6 FPR 3D ekran, PC'lere ve iş istasyonlarına uyumlu şekilde çalışıyor.
Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, 2D ve 3D görüntüyü bir arada sunan ilk ekranını üretti. 3D ekranları daha pratik ve uygun fiyatlarla sunmak üzere tasarlanan 23 inçlik ekranla kullanıcılar yüksek 2D uygulamalar ve profesyonel 3D uygulamalar arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyor.
Yeni Fujitsu ekran P23T-6 FPR 3D, ultra hafif ve pilsiz 3 boyutlu gözlükleriyle de kullanıcılara RealD 3D deneyimini yaşatıyor. Popülerliği giderek artan Real 3D teknolojisi, Türkiye'de de pek çok filmin gösteriminde kullanılıyor. Ücretsiz veya 5 TL gibi uygun fiyatlarla temin edilen gözlüklerle seyirciler sinema salonlarında Real 3D heyecanını yaşayabiliyor. Bu deneyimin farklı mekânlarda yaşanması ise yeni Fujitsu P23T-6 FPR 3D ekranla mümkün oluyor.
Fujitsu, ilk çift ekranlı ürünüyle CAD / CAE, simülasyon yazılımları ve jeo/uydu veri işletme sistemleri gibi yüksek performanslı grafik ihtiyaçları olan programları kullanan profesyonelleri hedefliyor. Ayrıca 3D uygulamaların giderek yaygınlaştığı mimarlık, tıbbi inceleme, reklam ve satış danışmanlığı gibi alanlar da hedeflenen pazarlar arasında yer alıyor.
Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim yeni çift ekranla ilgili olarak şunları söyledi:
"Ürünün hem 2D hem de 3D uygulamaları desteklemesi, kullanıcıların hem bütçeden, hem de yerden tasarruf etmelerini sağlıyor. Onları, 3D uygulamalar için ayrı bir ekran alma külfetinden kurtarıyor. Ekran, geniş açısı sayesinde müzeler, üniversiteler ve galerilerde kullanım için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. 3D kullanımıyla ilgi çekici ve eğlenceli bir eğitim deneyimi fırsatını sunan ekranımız aynı zamanda tüketicilerin aklında kalacak ürün tanıtımlarının yapılmasını sağlayacak."
En son teknolojiyle her ortamda mükemmel görüntü
En son 3D Filmtype Patterned Retarted (FPR) teknolojisinin kullanıldığı P23T-6 FPR 3D, aydınlık, titremesiz, kesintisiz ve parazit ses çıkarmayan bir görüntü sunuyor. Ürünün büyük 3D konili görüntü açısı olması sayesinde küçük gruplar da sunumları görüntülerken 3D teknolojisinden faydalanabiliyor. Yüksek teknolojili ekran ile gün ışığında da mükemmel 3D görüntü elde ediliyor.
Uluslararası tasarım ödüllü ekran
Diğer Fujitsu ekranları gibi P23T-6 FPR 3D'nin de ergonomik "4'ü 1 arada" özellikli (boy ayarlaması, ekran döndürme, yana yatırma, ileri-geri yatırma) standı ve sofistike bir gövdesi bulunuyor. P23T-6 FPR 3D, bu özellikleriyle 2011 yılında uluslararası prestije sahip 'reddot Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.
Ekranın öne çıkan özellikleri arasında LED arka aydınlatması, otomatik aydınlık sensörü ve çevre dostu çalışmayı sağlayan Eco-mode bulunuyor. Bunlara ek olarak Fujitsu'nun 0-Watt teknolojisine de sahip olan ekran, güç sarfiyatını önemli derecede azaltıyor.
PC'ler ve iş istasyonlarına kolaylıkla uyum sağlıyor
Yeni Fujitsu ekranın DICOM uyumlu, ayarlanabilir gamma özelliği sayesinde kullanıcılar gri ölçekli grafikleri ve klinik inceleme uygulamalarını görüntüleyebiliyor. Ekranın çeşitli çıkış arayüzlerinin bulunması, PC'ler, iş istasyonları ve mobil iş istasyonlarıyla uyumlu çalışmasını sağlıyor. Ekrandan en yüksek performanslı 3D deneyiminin elde edilmesi için Fujitsu quad-buffering teknolojisini destekleyen grafik kartları bulunan, Fujitsu CELSIUS iş istasyonları serisi ürünler gibi donanım ürünlerini tavsiye ediyor.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail