Translate

İzleyiciler

13 Kasım 2011 Pazar

Google mezarlığı

 Microsoft: "Google duvara spagetti atıyor"!

Microsoft yine Google'a büyük bir taş attı, internet devini bakın nasıl ve niye eleştirdi...


Bir Microsoft sözcüsü, Google'ın ürünlerindeki "bakalım tutacak mı" yaklaşımını eleştirdi ve "Google mezarlığının" iş kullanıcıları için işlevsiz programlarla dolu olduğunu iddia etti.

Microsoft SharePoint ürünleri ve teknolojileri direktörü Tom Rizzo, blog'unda Google'ın ürün yönetimini "spagetti pişirmeye" benzetti ve şunları söyledi: "Google, deneysel ürünler yayınlıyor ve bunları sunmaya devam edip etmeyeceğini izleyerek karar veriyor. Ürünleri spagetti gibi, Google bunları duvara atarak yapışıp yapışmadığına bakıyor."
Rizzo, Google Wave, Aardvark ve Google Buzz'u yapışmayan spagettiye örnek olarak gösteriyor. Rizzo, Microsoft'un ürün destek sisteminin üstün özelliklerini överken, Google ürün yönetimi için şunları düşünüyor:
"Google'ın ürün yönetiminin gelişigüzel ve belirsiz olduğu belli ve bu da genellikle beklentileri karşılamayan ürünler olarak ortaya çıkıyor".

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail