Translate

İzleyiciler

21 Kasım 2011 Pazartesi

15 bilgisayara 15 dakika sistem kurulumu!

Acronis'le PC kurulumu ve yükseltme işlemleri kurumların kabusu olmaktan çıkıyor.

Acronis Snap Deploy 4, donanım özelliklerini önemsizleştirerek firmalar için yeni bilgisayar kurulumunu veya işletim sistemi yükseltmelerini 15 dakikaya indiriyor.

Özellikle yüksek sayıda PC’ye sahip olan kurumlar için mevcut bilgisayarların yenilenmesi, işe yeni girenler için bilgisayar kurulumu ve işletim sistemi yükseltmeleri tam bir kabus demek. Her bilgisayarın teker teker kurulması, gerekli güvenlik ayarlarının ve güncellemelerin yapılması, ihtiyaç duyulan yazılımların yüklenmesi bilgisayar başına 2-3 saati, işlem yapılacak bilgisayar sayısına bağlı olarak da günler bazen de haftalar alabilir. Acronis’in Patentli ve Ödüllü disk imajlama teknolojisi ve Acronis Snap Deploy 4 ile sayesinde dakikalar içinde sistemler kullanıma hazır hale gelebiliyor.

Standart bir bilgisayarın işler duruma gelebilmesi için sırasıyla,

1. Diskin biçimlendirilmesi
2. İşletim Sisteminin kurulması
3. Servis Güncellemeleri
4. Programların kurulması
5. Programların ayarlanması
6. Uygulama dataları ve kullanıcı datalarının eklenmesi gerekmekte

Oysa Acronis Snap Deploy 4 kullanarak farklı donanım yapılarına sahip 15 bilgisayarı 15 dakika içerisinde aynı anda kullanıma hazır hale getirmek mümkün.
Büyük kurumların her yıl bilgisayar kurulumu veya düzeltilmesi için harcadıkları ve toplamda adam/saat olarak haftalarla ifade edilen süreçleri Acronis Snap Deploy 4 ile hızlandırarak çok büyük verimlilik artışı sağlandığını söyleyen Acronis Türkiye temsilcisi Kavi International’ın Genel Müdür Cüneyt Kavi, “Snap Deploy 4 sayesinde kurumlar mevcut bilgisayar yapılarını standardize edebiliyor ve kurulumları donanım bağımsız olarak yapabiliyor. Bu sayede verimliliklerini artırırken kurumsal güvenlik politikalarının da sağlıklı şekilde işlediğinden emin oluyorlar” diye konuştu.

Acronis Snap Deploy 4 sayesinde, hazırlanmış olan bir master image dosyası dakikalar içinde sisteme dağıtılabiliyor. Acronis firmasının, bu senaryoya kattığı katma değer ise, Universal Deployment çözümü. Yani, elimizde hazırlanmış olan imaj dosyasının, farklı ve başka bir bilgisayar yada sunucuya dağıtılabiliyor olması, hem yeni bilgisayar alımlarında hemde eski sistemlerin toparlanıp temizlenmesinde çok büyük rol almaktadır.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail