Translate

İzleyiciler

9 Aralık 2010 Perşembe

Yüksek seviyeli güvenlik!

Önce Güvenlik! Verbatim'in yeni Secure 'n' Go Small Business Güvenlik Paketi. Profesyoneller ve küçük işletmeler için yüksek seviyeli güvenlik çözümü..
Verbatim kolay kullanımlı komple çözüm sunarak veri şifreleme ve son nokta korumayı birleştiren Secure 'n' Go Small Business Security Pack’i piyasaya sürüyor.
Güvenlik denetleyici tabanlı donanımı ile dosyaların üst düzey güvenliğini sağlayarak tam zamanlı IT yöneticisi olmayan kuruluşlar ve profesyoneller için tam güvenli bir depolama cihazıdır. Güvenlik Paketi 4GB, 8GB ve 16GB depolama kapasitelerinde satışa sunuluyor.
• Küçük firmalar ya da gizli verilere sahip olan avukatlar, doktorlar, mühendisler, muhasebeciler, vergi danışmanları gibi profesyoneller için ideal
• Gömülü 256bit donanım şifreleme
• Zorunlu şifre girişi
• Yerleştirilmiş son nokta koruma yazılımı
• 4GB, 8GB, 16GB depolama kapasitesi
Verbatim Small Business Security Pack iki temel unsurdan oluşur: 256bit Donanım Şifreli USB Sürücü ve Endpoint Protection Yazılım. 256bit AES donanım şifreli USB sürücü üzerinde kaydedilmiş tüm verilerin % 100 güvenliğini sağlarken gömülü son nokta koruma yazılımı ile bilgisayarınızdan veri aktarmak ya da yüklemek için sadece onaylı cihazların erişimine izin verir. Bu sayede şirket bilgisayarlarına bağlanabilen USB flash sürücüler, MP3 çalarlar, iPod'lar veya dijital kameralar gibi yetkisiz taşınabilir cihazların oluşturduğu veri hırsızlığına,ya da diğer tehditlere karşı kalkan oluşturarak şirket verilerinin korunmasına yardımcı olur.
256bit Donanım Şifreleme

Güvenli USB sürücü herhangi bir standart USB sürücüsüne benzer şekilde iş amaçlı geniş bir yelpazede kullanabilmek içn uygun ve güvenlikli bir depolama aygıtıdır. Bununla birlikte, zorunlu şifre istemesi ve bir güvenlik kontrol birimi tarafından yönetilen bir donanım aygıtı olmasına rağmen sürücüde depolanan tüm veriler şifrelenir ve yetkisiz görüntülemeye karşın komple koruma sağlar.
Son Nokta Koruma Yazılımı

Son Nokta Koruma Yazılımı çabuk yüklenir ve kullanımı kolaydır. Varsayılan ayarlar şirket bilgisayar sisteminin tüm kullanıcılarına sistemde sadece güvenli USB sürücülerin kullanım zorunluluğunu getirir. Yönetici, erişime izin verilen cihazları gerektiği gibi ayarlayabilir ve yetkilendirebilir.
Yazılımın diğer özellikleri şunlardır:

• Dosya Takip –
Bu yazılım, taşınabilir depolama aygıtlarından hangi dosyalar yazdırılmış veya okunmuş, şirket verilerine kim girmiş ne incelemiş hepsini kaydeder
• E-posta bildirimi - Korunan bir bilgisayara yetkisiz bir cihazı bağlamak için bir girişim varsa, yönetici e-posta ile haberdar olabilir.
• Ağ "offline" özelliği – PC’nin (mesela bir dizüstü bilgisayar) yerel ağ bağlantısı kesildiğinde USB son nokta koruması sayesinde yapılandırılmış çalışma olarak aynen kalacaktır. E-posta bildirimleri ağa tekrar bağlanınca gönderilir.
• Kolay hızlı kurulum için çok dilli kullanıcı arayüzü - İngilizce, Almanca ve Fransızca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail