Translate

İzleyiciler

14 Aralık 2010 Salı

Google'dan Message Continuity geliyor!

Google Message Continuity: İnternet devinin yeni hizmeti, bakın kimlerin işini kolaylaştıracak...

Google şirketlerin çok işine yarayacak yeni bir hizmetini tanıttı. Google Message Continuity(Google Mesaj Devamlılığı) isimli bu hizmet Microsoft Exchange gibi hizmetleri Gmail'le senkronize ediyor.
Blog yazısında; "Microsoft Exchange kullanan şirketlerde e-postalara erişimin kesilmesi, ya da daha kötüsü tüm e-posta verilerinin kaybolma riski bulunuyor" diyen Google GMC ile Microsoft Exchange
Sunucuları'ndaki verileri cloud kullanarak Gmail, Google Takvim ve Google Bağlantıları'na anında senkronize ediyor. Böylece Microsoft Exchange Sunucuları'nda oluşan bir hatadan sonra tüm işlemlere Gmail üzerinden devam edilebiliyor.
Microsoft Exchange Sunucuları devre dışındayken Gmail'den gerçekleştirilen işlemler sunucuların geri gelmesiyle beraber anında Microsoft Exchange'e aktarılıyor. Cloud'un nimetlerinden yararlanan bu servis yıllık kullanıcı başına 25 dolar. Google bu hizmeti hakkında daha çok bilgiyi 15 Aralık günü açıklayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail