Translate

İzleyiciler

28 Mart 2016 Pazartesi

The Witcher 3: Wild Hunt'ın Türkçe yaması

Türk oyuncularının özellikle Türkçe olmasını istediği The Witcher 3: Wild Hunt'ın Türkçe yama çalışması nihayet tamamlandı ve oyun tamamen Türkçe oldu. İşte detaylar!


The Witcher 3 Türkçe Yama Çıktı
The Witcher 3: Wild Hunt, hem kutulu ve dijital olarak ülkemizde 60-70 TLarasındaki uygun bir fiyat ile satışı ile hem de oyunun kalitesi ile gönlümüzü almayı başarmıştı. Ancak The Witcher 3 ne yazık ki, bir önceki oyun gibi resmi olarak Türkçe olmamıştı.
Yine geçtiğimiz aylarda da duyurusunu yaptığımız "The Witcher 3: Wild Hunt - Türkçe Yama Çalışması" nihayet tamamlandı ve yama test edildikten sonra oyunculara sunuldu.
Türkçe yama için özel olarak
hazırlanan web sitesinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyunun geriye kalan ek paketleri ise ilerleyen günlerde Türkçe olacak.

:: The Witcher 3: Wild Hunt'ın Türkçe Yamasını İndirmek için Tıklayınız!

16-03/27/heady2-1459082673.jpg

The Witcher 3 Türkçe Yama Kurulumu!

Türkçe yamanın kurulumunu ve önemli yama notları, forumdaki sayfalarında mutlaka okuyunuz. Yine de oyunun Türkçe yamasını kurmakta sıkıntı çekebilenler olursa, aşağıdaki videolu kurulumdan Türkçe yamanın kurulumunu görebilirler.


Oyun Neden Resmi Olarak Türkçe Olmadı?

Belirtilenlere göre; Türkçe çeviriyi çıkarmadan evvel, oyunun geliştiricileri ile iletişime geçilmiş ancak Blood and Wine adlı ek paket üzerinde çalıştıkları ve bu yüzden yoğun oldukları için bu konuyla ilgili çalışmalara başlayamamışlar.  
Yine de oyunun Türkçe yaması ile ilgilenmişler ve Türkçe yamanın resmi olması için Blood and Wine paketinin resmi olarak piyasaya çıkmış olması gerektiğini vurgulamışlar. Eğer dil dosyalarını açmada ve kapamada sorun olmaz ise ek paketi de çevirdikten sonra yamanın geliştiricileri, Türkçe yamanın resmi olması için tekrar şanslarını deneyecekler.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail