Translate

İzleyiciler

13 Mart 2016 Pazar

Android N Nasıl Kurulur?

Google yeni Android sürümü Android N önizleme sürümünü indirmeye sundu. Peki Android N nasıl kurulur? Android One ve Nexus cihazlar için Android N kurulum rehberi karşınızda.


Android N Nasıl Kurulur? - Rehber
Android 6.0 Marshmallow sürümü henüz yüzde 2 seviyesinde kullanıma gelmişken, pek çok üst seviye cihazlara Android 6.0 Marshmallow güncellemesi gelmemişken, Google tarafından Android N önizleme sürümü hızlı bir şekilde
yayınlandı.
Pek çok yeniliğin geldiği Android N sürümü, Android Beta Programı'na katılanlar tarafından deneysel olarak indirilebilir durumda. 
Google'ın Nexus ve Android One tarafında General Mobile 4G modellerine kurulabilir olan Android N önizleme sürümü nasıl kurulur? Android Nkurulum rehberiyle karşınızdayız.

Android N ile gelen yenilikler! 


- Çoklu pencere / aynı ekranda iki uygulama çalıştırma
- Yenilenen bildirim merkezi
- Yeni bildirimleri kolay yönetebilme ve bildirim merkezinden cevap verme
- Çift taraflı sayfa tasarımı sayesinde birden fazla bildirim ikonuna müdahale edebilme
- Bildirimlerin ayarları zenginleştirildi. Artık her bildirimin gözükmesini engelleyebileceğiz.
- Bildirimdeki ikonlara uzun basarak, ayarların ilgili menüsüne gidebilme özelliği eklendi
- Batarya grafiği yenileniyor
- Gece modu
- Ayarlar da ekranı sağ tarafa kaydırtıltan sonra sekme gelebiliyor. Faydası ise; örneğin zil sesi değiştirme bölümünden bir anda yüklü olan uygulamalar bakmak için hemen o sekmeden o pencereye atlanabiliyor. Böylece daha hızlı ve kullanım senaryosuna sahip oluyoruz. 

Android N Nasıl Kurulur? Kurulum Rehberi!

Android Beta Program oldukça basitleştirilmiş bir yükleme sistemi bizlere sunuyor. Komut satırıyla, USB kabloyla, bilgisayarla uğraşmanıza gerek yok.
1- Yüklemek için buradaki linkten Android Beta programına katılıyorsunuz.
2- Kayıt oluşturduktan sonra sitede, videomuzda da görebileceğiniz gibi Android N indirme talebi için butona tıklıyorsunuz.
3- 24 saat içerisinde OTA ile hızlı bir şekilde telefonunuza geliyor. Biz hemen güncelleyebildik General Mobile 4G'yi.
4- Manuel olarak OTA'yı telefonunuzdan, kayıt oluşturduktan sonra Menü-Ayarlar- Telefon hakkında-Sistem güncellemeleri bölümüne girip güncelleme geldiğinde yükleyebilirsiniz. 

:: Android One platformundaki General Mobile 4G ve diğer destekleyen Nexus modellerine Android N'i kurdunuz mu? Android N sürümünü beğendiniz mi?
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail