Translate

İzleyiciler

24 Mart 2016 Perşembe

WhatsApp Web Nedir? Nasıl Kullanılır?

Cep telefonlarının en çok kullanılan programlarından olan WhatsApp için geliştirilen özel online versiyon, WhatsApp Web olarak adlandırılmaktadır.


WhatsApp Web Nedir? Nasıl Kullanılır?
WhatsApp Web, cep telefonlarında WhatsApp programını kullanan kullanıcılar için geliştirilen ve özellikle bilgisayar kullanımı sırasında mesajlaşmak için telefon
kullanmaya gerek bırakmayan özel bir uygulamadır. İnternet sitesi üzerinden kullanıma sunulan WhatsApp Web uygulamasını kullanmak isteyen kişilerin cep telefonlarıyla bir defaya mahsus eşleştirme yapması gerekmektedir.
Siteye giriş yapıldığında ekranda yer alan kare kodun, telefonun ayarlar bölümünde yer alan WhatsApp Web ekranında okutulması ile birlikte telefon web eşleşmesi yapılmaktadır. Eşleşme sonrasında WhatsApp’taki tüm mesajlar bilgisayar ortamına aktarılmakta ve kişiler istediği kişiye mesaj göndererek WhatsApp kullanabilmektedir.
İnternet üzerinden kullanım sunulan bu hizmet sayesinde kişiler uzun süreli bilgisayar kullanımlarında WhatsApp için büyük bir kolaylık sağlarken, programın ücretsiz ve pratik olması da herkes tarafından kullanılmasını mümkün kılmaktadır. WhatsApp Web için kişilerin herhangi bir indirme işlem yapmasına gerek yoktur. Cep telefonuna gelen tüm multimedyalar dahi WhatsApp Web üzerinden kontrol edilebilmekte ve direk bilgisayar ortamına aktarılabilmektedir.
iOS ya da Android gibi cihazlarda kullanılan işletim sistemlerinin de WhatsApp Web için herhangi bir önemi yoktur. Sistem tüm tarayıcılar ile uyumlu olduğu gibi son kullanıma sunulan Microsoft Edge’yle dahi uyumluluk göstermektedir. Bu bakımdan istenilen cihazda WhatsApp Web kullanılabilir.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail