Translate

İzleyiciler

27 Mart 2016 Pazar

Periscope gibi Youtube Canlı Yayın Uygulaması Nasıl Kullanılacak?

YouTube canlı yayın uygulamasını nasıl kullanılacağı ve uygulamanın kimler için olacağı netlik kazandı. Pek çok canlı yayın uygulaması gibi kişilerin anlık olarak yayın yapmasını sağlayan YouTube, canlı yayın uygulaması ile ilgili detaylar sizler için haberimizde.


Youtube Canlı Yayın Uygulaması Nasıl Kullanılacak?
Periscope gibi canlı yayın uygulamalarının kişiler tarafından tercih edilmesi ve milyonlarca kişi tarafından kullanılması pek çok markanın canlı yayın uygulamalarına yatırım yapmasına neden olurken bu konuda son proje Google'dan geldi.

Google YouTube üzerinden eklediği yeni bir servis ile birlikte kişilerin canlı yayın yapmasının mümkün hale getirdi. YouTube Stream adı verilen bu uygulama aynı zamanda mobil uygulamalar için de uyumlu bir şekilde sunuldu. Hem iOS hem de Android cihazlarda kullanılabilecek olan YouTube Stream uygulaması sayesinde canlı yayın akışları yapmak ve akış sırasına pek çok yeni özellik ile birlikte kişiselleştirmelerde bulunmak oldukça kolay.
2015’e Damga Vurdu!
2015 yılına damga vuran olaylardan bir tanesi canlı yayın uygulamaları olurken sadece haber ve teknoloji alanında değil kişisel olarak da kullanılan canlı yayın uygulamaları binlerce takipçi almayı başardı. Kişilerin yüksek sayıda izlenme oranları ile birlikte daha çok tercih etmeye başladığı canlı yayın uygulamaları Google'ın da dikkatinden kaçmadı.
Kısa bir süre önce Google tarafından yapılan açıklama ile birlikte YouTube Stream özelliğinin kullanılabilir duruma getirildiği belirtilirken kullanıcılar YouTube hesabına girdikten sonra kendi profil ayarları üzerinden kolay bir şekilde canlı yayın ile etkinlikler yapabilecek.
YouTube Stream üzerinden yapılacak ayarlamalar ile birlikte canlı yayındaki pek çok detay belirlenebilecek ve kişiler istediği zaman canlı yayına geçerek akış sağlayabilecek. Sistemin ücretsiz olması artı avantajlardan biri olurken YouTube gibi bir video izleme sitesi üzerinden de kullanıma sunulması kişilerin hedef kitlelere ve kolayca iframe kodları ile canlı yayının başka alanlarda kullanılmasını kolaylaştıracak.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail