Translate

İzleyiciler

22 Ekim 2015 Perşembe

Hootsuite Nedir? Nasıl Kullanılır?


Sosyal medya siteleri için geliştirilen Hootsuite nedir? Hootsuite nasıl kullanılır biliyor musunuz? İşte detayları ile Hootsuite hakkında bilmeniz gereken her şey.


Hootsuite Nedir? Nasıl Kullanılır?
Sosyal medya sitelerini kullanmak, eğer az sayıda siteyi kullanıyor ve düzenli paylaşımlar yapmıyorsanız çok zor olmayabilir. Ancak pek çok kullanıcı, birden fazla sosyal ağ kullanıyor ve paylaşımlarını daha kolay şekilde gerçekleştirmek istiyor. Bu gibi kullanıcıların yardımına koşan en iyi uygulamalardan biri ise hiç
kuşkusuz Hootsuite.
Peki, Hootsuite nedir? Hootsuite nasıl kullanılır? Hootsuite özellikleri nelerdir? hangi sosyal ağlar Hootsuite destekliyor? İşte Hootsuite hakkında sorulan bu ve benzeri tüm soruların cevapları.

Hootsuite nedir?

Sosyal medya hesaplarının tek bir noktadan pratik şekilde yönetilmesi için geliştirilen Hootsuite, planlı paylaşımlar yapmaya olanak sağlıyor. YaniHootsuite kullanıcıları her sabah otomatik olarak "günaydın" gibi paylaşımları sabah uyuyor olsa bile otomatik olarak yapabiliyor. Ayrıca günün farklı saatleri için istenen paylaşımlar, önceden planlanıp zamandantasarruf yapılabiliyor.

Hootsuite özellikleri nelerdir?

- Tüm sosyal ağların tek bir panel ile yönetilebilmesi.
- Paylaşımları otomatikleştirip zaman ayarlaması yapabilme.
- Raporlama ile paylaşımlarınızın en çok hangi saatlerde takip edildiğini görebilme.
- URL kısaltma özelliği ile Twitter'da karakter tasarrufu sağlayabilme.
- Farklı platformlarda kolaylıkla kullanılabilme.

Hootsuite hangi cihazlar ile kullanılabiliyor?

Hootsuite ister masaüstünde web sitesi isterseniz mobilde uygulamalar ilekolaylıkla kullanılabiliyor. Hootsuite web sitesi ve mobil uygulamaları için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

:: Hootsuite web sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

:: Hootsuite Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

:: Hootsuite iPhone ve iPad uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

15-10/17/hootsuite.png

Hootsuite nasıl kullanılır?

Hootsuite kullanmak için ilk yapmanız gereken, yukarıdaki bağlantılardanHootsuite web sitesini ziyaret etmek ya da Hootsuite uygulamalarını indirmek. Sonrasında ise Hootsuite üyesi olmanız gerekiyor. İsteyen kullanıcılar, FacebookGoogle+ ya da Twitter ile hızlı şekilde üyeliklerini başlatabilirler.
Daha sonra yönetmek istediğiniz sosyal ağların bağlantısını gerçekleştirip, hemen Hootsuite'in publisher bölümü ile paylaşım yapmaya başlayabilir, analtiycs bölümü ile yaptığınız paylaşımların raporlarını görebilirsiniz.
15-10/17/hootsuite-social.png

Hangi sosyal ağlar Hootsuite destekliyor?

HootsuiteFacebookTwitterInstagramGoogle+YouTubeFoursquare veLinkedin gibi popüler ağlarla birlikte toplamda 35 sosyal ağı destekliyor.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail