Translate

İzleyiciler

29 Mart 2014 Cumartesi

iPad için Office indirmeye hazır; İndirin!


Microsoft Office iPad’de geldi!
Microsoft Office,iPad,uygulama,ofis,program,yazılım,tablet,pc,bilgisayar,bulut,cloudNadella, Microsoft Office iPad uygulamasının kullanıma hazır olduğunu da duyurdu.

Microsoft CEO’su SatyaNadella, 27 Mart’ta gerçekleştirdiği basınla buluşmasında şirketin “Önce Mobil, Önce Bulut” anlayışıyla hayata geçirdiği yeni ürünleri hakkında bilgi verdi.

Microsoft CEO’suSatyaNadella, 27 Mart’ta ABD’deki basın mensuplarıyla bir araya geldiği basın toplantısında Microsoft’un “Önce Mobil, Önce Bulut” anlayışıyla hayata geçirdiği yeni ürünlerin duyurusunu gerçekleştirdi. Nadella, şirketin kendi yönetimi altındaki dönüşümüne dair bilgiler de paylaştı.

Nadella, kendi yönetiminde Microsoft’un yaklaşımının üç ana başlığa odaklanacağını ifade etti.
Microsoft, ilk olarak bulut sayesinde sunduğu kapsamlı deneyimin tüm cihazlarda ulaşılabilir olmasını hedefliyor. Bu nedenle mobil ve bulut kavramlarının hayata yön verdiği çağdaş dünyada,tüm platformlara olan desteğini güçlü bir şekilde sürdürecek.İkincisi, kendini özel bir noktada konumlandırarak sunduğu uygulama ve servisler eşliğinde tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren en kapsamlı çözümlere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Üçüncüsü, ürünlerin tüketiciye ulaştırılmasında çok daha hızlı davranarak en iyi çözümleri en kısa zamanda piyasaya sürmeye odaklanacak.


iPad İçin Office İndirmeye Hazır

Nadella, toplantıda Microsoft’un bu anlayışla pazara sunduğu yeni ürünler hakkında da bilgi verdi. Bugün itibariyle AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen Microsoft Office’in iPad’e özel sürümü Office foriPad, Nadella’nın açıkladığı stratejilerin önemli bir çıktısını oluşturuyor.

Office foriPad, Microsoft Office’in tüm karakteristiğini ve ruhunu taşımakla birlikte iPad üzerindeki deneyim dikkate alınarak tamamen yeni baştan tasarlandı. iPad kullanıcıları, ücretsiz olarak indirebilecekleri Office foriPad sayesinde tüm Office uyumlu dosya ve belgelerini iPad üzerinde görüntüleyebilecekler. Office 365 aboneleri ise, görüntülemeye ek olarak dokümanlarını iPad üzerinde düzenleyebilecek ve üzerinde değişiklik yapabilecekler.

iTunes bağlantıları: Word, Excel, PowerPoint


Android ve iPhone İçin Office Mobile Artık Ücretsiz


Nadella, toplantı sırasında Office foriPad sürümünün duyurusunu yapmanın yanı sıra, Android ve iPhone için Office Mobile ürünlerinin de artık ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu. Böylece Android ve iPhone platformları da, Windows Phone platformunda yer alan Office yeteneklerine kavuşacak.

Google Play: Office Mobile
Apple App Store: Office Mobile

BYOD Çağında Kurumlara Özel Yenilikler

Nadella, BYOD (BringYourOwn Device - İşe Kendi Cihazını Getir) akımının popüler olduğu günümüzde kurumların işini kolaylaştıracak yeni araçların da duyurusunu yaptı. Bunlar arasında Enterprise Mobility Suite (EMS), Microsoft Azure Active Directory Premium ve Windows Intune üzerinde yapılan iyileştirmeler yer alıyor.

Bu araçlar, bulut hizmetleri kullanıcılara ev ve iş ortamında hizmet sunarken şirket verilerinin güvende kalmasını sağlayacak özellikler içeriyor. Bu ürünler Nisan ayında kurumların kullanımına sunulacak.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail