Translate

İzleyiciler

27 Mart 2014 Perşembe

Twitter mobil uygulamalarına iki yeni işlev!

Biz Twitter'a arka kapıdan girme uzamanı olmaya çalışırken, Twitter da yeniliklerine devam ediyor!
internet,Twitter,yenilik,sosyal medya,fotoğraf,etiketleme,mobil,uygulama,cep,tabletTwitter, yaptığı bir yenilikle fotoğraflarda 10 kişiyi birden etiketlemenize izin verecek. Kişileri etiketlemek, karakter limitinizi etkilemeyecek. Etiketlemek için @ karakterini istediğiniz kadar kullanabileceksiniz.

Twitter'da herhangi bir kimsenin fotoğrafında etiketlendiğinizde, buna dair bir uyarı alacaksınız. Bu tür uyarıları alıp almamak konusundaki değişiklikleri Ayarlar altından yapabileceksiniz.


Sosyal ağın yaptığı bir başka değişiklik ise mobil kullanıcıların tek tweet'e dört fotoğraf sığdırmalarına izin veriyor. Tweet'inize fotoğrafları eklediğinizde otomatik olarak bir kolaj oluşturuluyor. Diğer kullanıcılar, fotoğrafları tam olarak görmek için üzerine dokunabiliyor.

iPhone kullanıcıları, çoklu fotoğraf yükleme işlevini bugünden itibaren kullanmaya başlayabilecek. Android kullanıcıları ise "yakında" işlevden faydalanabilecekler. Fotoğraf etiketleme ve çoklu fotoğraflı tweet işlevleri, gömülü tweet'lerde de görünebilecek.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail