Translate

İzleyiciler

17 Mart 2014 Pazartesi

iOS 8'in özellikleri!


iOS 8'in özellikleri ve hakkında bilinenler!

Apple,iPhone 6,iOS 8,ilk,ekran,görüntüsü,özellikler,cep,akıllı,telefon,mobil
Apple'ın bir sonraki mobil işletim sistemi iOS 8 hakkında neler biliyoruz?

iOS 8'den sızan ilk ekran görüntüsünde yeni HealthBook, Preview ve TextEdit uygulamalarının simgeleri kendini gösteriyor. Söyenletiler doğruysa Apple'ın mobil platformunun bir sonraki sürümündeki yenilikler, bunlarla da kısıtlı kalmayacak.

Daha iyi Maps uygulaması ve iCloud işlevi
9to5Mac'e göre Apple, iOS'taki Maps hizmetinde büyük bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Buna göre yeni harita uygulaması, gideceğiniz yol için rota çizerken örneğin toplu taşıma yoluyla planlar sunabilecek. Apple'ın daha önce satın aldığı BroadMap, HotStop ve Embark şirketleri bu tür işlevlere yoğunlaştığından söylentiler akla yatıyor.

iCloud cephesinde ise Apple, Mac'te de bulunan PDF aracı Preview'u ve TextEdit'i sunmaya hazırlanıyor. Firma böylece iPhone ve iPad'lerdeki belgelerin çevrimiçi depolanmasına izin verecek.



HealthBook: Apple'ın fitness uygulaması
Apple, iOS 8'le birikte kullanıcılarının sağlığına da önem vermek istiyor. HealthBook'un en önemli özellikleri arasında adım sayma ve yakılan kalorileri hesaplama var. Uygulamanın kalp ritmini ve diğer önemli işaretleri de takip edeceğine dair söylentiler var. Apple, bunun için uzun zamandır beklenen iWatch'u iPhone 6 ve iOS 8 ile beraber tanıtabilir.

Bir başka söylenti, Apple'ın şu sıralar iyi bir fizyolog arayışında olduğu. Firmanın amacı, fitness konusunda vereceği hizmetleri geliştirmek olsa gerek. Sözkonusu söylentiye yol açan iş ilanı, ortaya çıktıktan kısa süre sonra kaldırılmıştı.

iOS 8'de başka neler olabilir?
iOS 8 için hayal edilen yenilikler arasında Samsung'un TouchWiz arayüzündekine benzer bir çoklu pencere işlevi, bulunduğunuz uygulamayı terk etmeden cevap vermenize izin veren etkileşimli uyarılar var. Ancak bu özelliklerin gerçeğe dönüşmesi şansa kalmış.

Apple'ın önceki tanıtım tarihlerine bakarsak iOS 8'in final sürümünün iPhone 6 ile beraber sonbaharda tanıtılmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail