Translate

İzleyiciler

15 Mart 2014 Cumartesi

Günün iPhone Uygulaması SketchBook Pro for iPad


SketchBook Pro for iPad

SketchBook Pro,iPad,iOS,uygulama,mobil,indir,downloadiPad ile etkileyici skeçler, karakalem çizimler yapmak veya bunları boyamak çok pratik.


iPad çok gelişmiş bir tablet. Elinizde bir iPad varken bazen hiç kağıda ihtiyaç duymadığınızı fark edebilirsiniz. Not almak için bile iPad'i kullanırken, resim çizmek için neden kullanmayalım?

Autodesk'in SketchBook Pro for iPad uygulaması sayesinde, parmaklarımızın ucuyla, sanki bir kağıda çiziyormuşuz gibi, iPad'ın hassas dokunmatik ekranı üzerinde inanılmaz çizgiler yaratabiliyor, bunları etkileyici sekçlere çevirebiliyoruz. Çok gelişmiş boya ve çizim aletlerine sahip olan uygulama sayesinde, profesyonel kalitede çizimler oluşturabiliyoruz.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail