Translate

İzleyiciler

18 Mart 2014 Salı

Facebook'u geliştiren 6 süper eklenti!


6 süper eklentiyle Facebook'u geliştirin!

internet,facebook,chrome,eklenti,web,sosyal ağ,indir,downloadFacebook'un can sıkan yanlarını ortadan kaldırıp onu geliştirmek, bu 6 eklentiyle mümkün!

Facebook, bizi memnun etse de, etmese de mevcut en büyük sosyal ağ ve 1 milyarın üzerinde kullanıcının dikkatini çekmiş durumda. Facebook'taki bazı eksiklikler veya işlevler ise canımızı sıkmıyor değil. İşte Facebook'u daha da iyi hale getirmenize yardımcı olacak birkaç eklenti.


Social Fixer

Social Fixer, Facebook deneyiminizi daha iyi hale getirmeyi amaçlayan bir Chrome eklentisi. Haber kaynağınızı istediğiniz gibi sıralayabilen araç, "daha fazlasını gör" bağlantıları gibi çeşitli küçük ama
can sıkıcı sorunları gideriyor. Eklenti içinde yapabileceğiniz birçok ayar var.


Facebook for Chrome

Facebook'u tüm gün açık duran tek bir sekmede kullanmak zorunda değilsiniz. Facebook for Chrome, araç çubuğunuza bastığınızda küçük bir pencere açan bir düğme ekliyor. Bu pencerede haber kaynağınız, uyarı paneli ve fazlasını yeni bir sekme açmadan görebiliyorsunuz.


Photo Zoom for Facebook

Photo Zoom sayesinde Facebook'ta herhangi bir resmin üzerine gelebilir ve onu daha yakından görebilirisiniz.


Facebook Album & Photo Manager

Facebook'un en iyi özelliklerinden bir tanesi, fotoğraflarınızı organize edip paylaşmanıza izin vermesi. Facebook Album & Photo Manager ise hesabınıza bağlanarak karşıya resim yüklemenize, onları düzenleyip filtre uygulamanıza, albümlerinizi toplu olarak indirmenize izin veriyor. Çok sayıda fotoğraf yönetmeniz gerekiyorsa ve yedek oluşturmak istiyorsanız, bu eklenti tam size göre.


Facebook Customizer

Adblock Plus'un takımı tarafından geliştirilen Facebook Customizer, Facebook deneyiminizi geliştirmek için harika bir araç olduğu kadar, sosyal ağdaki sinir bozucu yan kutuları, puan verme isteklerini ve bunun gibi içerikleri engellemekte de kullanılabiliyor.


Facebook Unseen

Gönderdiğiniz mesajları karşı tarafın görüp görmediğini gösteren küçük onay işaretleri, sohbetleri yeni bir paranoya seviyesine yükseltiyor. Karşınızdakinin size gelen mesajları okuduğunuzu görmesini istemiyorsanız, Facebook Unseen ile gizliliğinizi koruyabilirsiniz.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail