Translate

İzleyiciler

18 Mart 2014 Salı

Dilediğiniz rengi Android cihazınızın duvar kağıdı yapabilirsiniz


Color Wallpaper
Android,Color Wallpaper,uygulama,indir,download,cep,akıllı,telefon,mobilDilediğiniz rengi Android cihazınızın duvar kağıdı yapabilirsiniz.

Amacına uygun olarak tasarlanmış harika bir uygulama olan Color Wallpaper sayesinde Android cihazınızın ekranı rengarenk olacak.
Batarya tüketen çok renkli ve hareketli duvar kağıtlarından sıkıldınız mı? Color Wallpaper sayesinde dilediğiniz rengi seçip Android cihazınızın duvar kağıdı yapabiliyorsunuz.
Hangi renk tonunu istiyorsanız üzerine tıklayın ve açılan renk skalasından dilediğiniz tonu seçerek duvar kağıdı yapın. Ayrıca renk tonlarını düz olarak kullanmak istemiyorsanız efekt de verebilirsiniz.
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail