Translate

İzleyiciler

11 Ocak 2012 Çarşamba

Toshiba'nın en yeni ürünleri! (Resimli)

Toshiba en yeni teknolojileri ile CES 2012 fuarında dikkatleri çekiyor.

Toshiba enerji yönetim çözümleri, Televizyonlar, Tablet ve Ultrabooklar ile eğlenceyi birbirine bağlıyor ve artık daha da akıllı. Toshiba çevresel duyarlılığı, enerji verimliliğini yaşam stili haline getirerek, ev enerji yönetim sistemini de (HEMS) destekliyor.
Toshiba Ces 2012 ‘ de dünyanın en ince ve en hafif ultrabooku ve tabletleri, Full HD 3D kamera, dünyanın ilk gözlüksüz 55” 3D televizyonu ve Rovi Akıllı TV uygulamasının da içinde bulunduğu geniş ürün yelpazesi ile boy gösteriyor.

Yeni Full-HD 3D CAMILEO Z100 video kamera
Toshiba CAMILEO Z100 ürününün ortaya çıkmasıyla, 3D eğlence dünyasını CAMILEO video kamera ailesiyle genişletmiş oluyor. Toshiba’nın kapsamlı video kamera portföyünün son üyesi, kullanıcılara 3D videoları şaşırtıcı kalitede ve 1920 x 1080 çözünürlükte Full-HD olarak kaydetme imkânı sağlıyor. 3D Paralaks Bariyer LCD görüntüleme özelliği sayesinde kullanıcılar 3D çekilmiş videoları özel 3D gözlük olmadan entegre 7.1cm (2.8”) LCD dokunmatik ekrandan doğrudan seyredebilirler. CAMILEO Z100 3D kayıt modülünde 8x oranında dijital yakınlaştırma imkânıyla en küçük detayları bile yakalayabilirsiniz. HDMI® çıkışıyla CAMILEO Z100 kolaylıkla 3D Televizyonlara veya dizüstü bilgisayarlara bağlanabilir. 3D fotoğraflar çekmek isteyenler için özel tasarlanan kompakt ve zarif CAMILEO Z100, ileri seviyede yenilikler ile üstün bir değer sağlıyor.
Dünyanın en ince Ultrabooku Toshiba Portege Z830
Portege Z830 serisi notebook’lar yalnızca 1.1 kg, ağırlığında ve 15.9mm kalınlığındaki, dünyanın en hafif 33.8cm (13.3”) platformu olmanın yanı sıra şıklık, ultra taşınabilirlik, sağlamlık ve performansın üstün birleşimini sunuyorlar. En yeni 2. nesil Intel® Core™ işlemcileri ve ultra-hızlı DDR3 hafıza destekli Z830 serisi hem iş hem de eğlence için gereken performansı sağlamanın yanında daha uzun pil ömrü için geliştirilmiş güç yönetim sistemi bulunuyor. Ultrabook™ cihazları 128GB solid state sürücü ile artırılmış sağlamlığı ve etkin enerji tasarrufu sayesinde kullanıcılara ihtiyaçlara yönelik üstün bir deneyim sunuyor.
Dünyanın ilk dev ekranlı ve gözlüksüz 3D televizyonu Toshiba 55ZL2
Dünya’nın ilk gözlüksüz 3D televizyonu 55ZL2 modeli 139 cm (55 inç) boyutunda ve 3D izlemek için gözlük kullanmak gerekmiyor. Ayrıca 55ZL2 dünyada tüketiciye sunulan ilk Quad Full HD televizyon olma başarısını gösteriyor. Quad Full HD özelliği sayesinde çok sayıda kişi aynı anda 3D görüntü deneyimi yaşayabiliyor ve ayrıca 2D içerikleri dörtlü olarak Full HD çözünürlükte gösterebiliyor. Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesinde olan ekrandan dokuz görüntü iletmek teknolojik açıdan zordur. Toshiba bu nedenle 3840 x 2160 piksel gömülü panel, yani Quad Full HD çözünürlüğüne eşdeğer olan panel kullandı ve aynı anda görüntülenen dokuz görüntüyü elde etti. 55ZL2 modelinin bir diğer özelliği ise 2D içerikleri Quad Full HD çözünürlüğünde görüntüleme. Başka bir deyişle televizyon ile 8 MP kamera ile çekilmiş olan görüntüleri kaliteden ödün vermeden görüntüleyebilme özelliğine sahip. Kompleks algoritmaların kullanımı ile Toshiba Resolution + TV programlarını SD veya HD çözünürlükte yani teknolojik içerik değiştirme – DVD veya Blu-ray içeriklerini dört kat Full HD çözünürlüğe değiştirme özelliğine sahiptir – bu şekilde Quad Full HD ekranın yüksek çözünürlüğünden tam anlamıyla yararlanma sağlamaktadır.
Rovi TotalGuide ile Toshiba Akıllı TV'ler daha Akıllanacak
Toshiba, internet bağlantısını destekleyen yeni nesil akıllı televizyonlarında RoviGuide™ özelliğini artık standartlaştırıyor. Rovi TotalGuide bildiğimiz elektronik program rehberlerine (EPG) ek olarak, kullanıcılara arama ve ek bilgi avantajını sağlıyor. Uygulama sayesinde 120.000 ünlü biyografisi, 2.5 milyondan fazla TV programının açıklamaları ve 1960’dan itibaren TV dizileriyle ilgili araştırılabilecek verileri derinlemesine içeriyor. Dizilerdeki veya filmlerdeki oyuncuların kim olduğunu, biyografilerini, başka hangi yapımlarda rol üstlendiklerini ve daha birçok içeriği kumandadaki sadece birkaç tuşa basarak görüntülemek mümkün hale geliyor.






Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail