Translate

İzleyiciler

2 Ocak 2012 Pazartesi

Logitech’in ilk Türkçe oyun klavyesi!

Logitech, en çok tercih edilen oyun klavyesi Logitech Gaming Keyboard G105’in Türkçe versiyonunu piyasaya sundu.

Logitech Gaming Keyboard G105, iki farklı parlaklık düzeyinde ayarlanabilen veya tamamen kapatılabilen yeşil LED arka plan ışığı sayesinde askeri stilde gece görüşü sağlar.Uzun ömürlü gece görüşü ile karanlıkta bile uzun saatler oyun oynayabilirsiniz.

Altı adet programlanabilir G tuşu, tuş başına üç makro özelliğiyle Logitech Gaming Keyboard G105’e her oyun için tek tuşa basma, karmaşık makrolar veya LUA komut dosyaları da dahil olmak üzere 18 ayrı işlev yapılandırabilirsiniz. İsterseniz Logitech Gaming yazılımını yükleyerek anında yeni makrolar oluşturabilirsiniz.
Logitech Gaming Keyboard G105, çok tuşlu giriş özelliğiyle aynı anda beş tuşa kadar kullanım sağlar. Daha karmaşık ve birden fazla eylemi diğer klavyelerde karşılaştığınız bölünme problemleri olmadan yapabilirsiniz. Tek tuşla kontrol özelliği, ses kontrolü ve medya oynatma seçeneklerine anında erişmenizi sağlar. Windows/Kısayol Menüsü tuşlarını kolayca devre dışı bırakarak, kazara yanlış tuşlara bastığınızda oyununuzn bölünmesini devre dışı bırakır.
Logitech Gaming Keyboard G105 aynı zamanda Call of Duty: Modern Warfare 3 resmi klavyesidir.

Genel Özellikler

• Uzun ömürlü, gece görüşü sağlayan yeşil LED arka ışık: İki farklı parlaklık düzeyine ayarlanabilir veya tamamen kapatılabilir, askeri stilde gece görüşü sağlayan yeşil arka plan ışığı ile tuşları karanlıkta bile kolayca bulun.

• 6 adet programlanabilir G tuşu: Tuş başına üç makro özelliğiyle her oyun için tek tuşa basma, karmaşık makrolar veya LUA komut dosyaları da dahil olmak üzere 18 ayrı işlev yapılandırabilirsiniz. İsterseniz anında makro oluşturabilirsiniz.

• Çok tuşlu girişi: Daha karmaşık, birden fazla eylemi yapmak için aynı anda beş tuş kullanabilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri

• Windows® XP, Windows Vista® veya Windows® 7

• Yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı

• 80 MB sabit disk alanı

• İsteğe bağlı yazılımı yüklemek için internet bağlantısı
Ürün Özellikleri

Boyutlar (L x W x H): 479.5 x 190.8 x 25 mm
Ağırlık: 836 gram
Garanti Bilgileri

2 yıl sınırlı donanım garantisi
Logitech G105 Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 118 TL (KDV dahil)
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail