Translate

İzleyiciler

11 Ocak 2012 Çarşamba

Artık gördüğünüze inanabilirsiniz! (Resimli)

Sony, dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarlarının başında gelen CES 2012’de, “artık gördüğünüze inanabilirsiniz” diyerek, Yeni Blu-ray Disc Oynatıcıları ve Blu-ray Ev Sinema Sistemlerini tanıttı.
Sony’nin CES’de görücüye çıkardığı 2012 model Blu-ray Disc Oynatıcıları ve Blu-ray Ev Sinema Sistemleri, yeni Dijital Sinema 4K görüntü kalitesi yükseltme özelliği ile Full HD’den 4 kat daha iyi ve keskin görüntüyü oturma odalarına taşıyor. Bu görsel şölene, “uzay çağı” olarak ifade edilen Magnetic Fluid hoparlörler sayesinde mükemmel hassasiyette daha zengin ve güçlü sesi ekliyor. Görüntü ve sesi mükemmele ulaştırmakla kalmıyor, Super Bit Mapping ve Internet Picture Enhancer özellikleri ile yüksek kalitede çevrimiçi eğlence dünyasının keyfini de sunuyor.
Ev eğlencesi alanında heyecan verici yeni bir sayfa açılıyor
Sony Eurasia Ses ve Görüntü Sistemleri Ürün Müdürü Gamze Tekin, ev eğlencesindeki yeni trendlere ve Sony'nin ev eğlencesine getirdiği yeniliklere değinerek şunları belirtti: “Eğlenme şekillerimizde teknolojideki gelişmelerle paralel olarak büyük değişiklikler oldu ve 2012 itibariyle pazara sunduğumuz yeni Blu-ray Disc™ Oynatıcılarımız ve Ev Sinema Sistemlerimiz de bu gelişmeleri sizlere sunuyor. Artık her şey sadece DVD veya Blu-ray Disc™ koleksiyonunuzdan ibaret değil, bugün insanlar internetteki çevrimiçi içerikten de yararlanmak istiyor. İnternetteki içeriğin de göze ve kulağa bilgisayarlarında olduğundan daha hoş gelmesini istiyor. Son model Sony Blu-ray oynatıcılarımız ve ev sinema sistemlerimiz ile; büyük ekranda bir YouTube™ klibini seyrederek, kaçırdığınız televizyon programını izleyerek, veya müzik dinleyerek sevdiğiniz içeriğin tadına her zamankinden yüksek kalitede varabilirsiniz.”
Sony'nin yenilikleri sayesinde kullanıcılar, Blu-ray Disc™ veya DVD seti üzerinden film izlerken ya da kaçırmış olduğu televizyon programını internet üzerinden aktarırken tüm görüntülerin keyfini daha da iyi ve net görüntü kalitesi çıkarıyor. YouTube™ videolarının görüntü kalitesini bile daha da iyileştirilerek, HD’ye yakın kaliteye ulaştırıyor. Görüntü kalitesinin herşeyden daha önemli olduğunu düşünen kullanıcılar BDP-S790 Blu-ray Disc™ oynatıcı ile filmleri Dijital Sinema 4K çözünürlüğe yükseltebiliyor. High Definition’ın bir sonraki kuşağını oluşturan bu yeni format mevcut Full HD’den 4 kat daha iyi çözünürlük sunuyor.
Seste yeni standartlar geliyor
Yeni Sony Ev Sinema Sistemleri, hem 3D Surround Ses’li bir Hollywood filmini izlerken, hem de herhangi bir TV dizisini izlerken daha kaliteli ve gerçek ses sunuyor.
Yeni Sony ses sistemlerindeki özel yazılım sayesinde, yüksek sesli reklamlarda çok sık olan sesteki ani yükselişler otomatik olarak ayarlanarak daha dengeli bir dinleme deneyimi sağlanıyor. Bu yazılım sayesinde, patlamalar veya diğer yüksek ses efektlerindeki aşırı ve ani yükselişler dengelenip, konuşmaların arka planda kalması engelleniyor.
Bir diğer öne çıkan özellik ise, hoparlörler nereye yerleştirilmiş olursa olsun, ideal ses ortamının tadını çıkarmayı sağlayan geliştirilmiş otomatik kalibrasyon sistemi. Modellerin birçoğunda bulunan kablosuz arka hoparlörler sayesinde ekipmanın sesi azami düzeye çıkartacak şekilde zahmetsizce konumlandırılabiliyor.
Ayrıca, tüm yeni N-Serisi Ev Sineması Sistemleri, yenilikçi Magnetic Fluid hoparlörler ile donatıldı. Bunlar sadece neredeyse kusursuz, parazitsiz ses sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda -geleneksel hoparlörlere kıyasla enerjiyi daha verimli kullanıyorlar.-
Sizi daha da şımartacak seçenekler
Tüketiciler, daha fazla sayıda Sony Blu-ray Disc™ Oynatıcı ve Blu-ray Ev Sinema Sistemleri’ndeki dahili Wi-Fi özelliği sayesinde 2012 yılında LED TV’leri üzerinde daha da geniş bir çevrimiçi eğlence dünyasına erişebiliyor, bunun keyfine varıp, çevresindekilerle paylaşabiliyor.
Her şey, geniş bir talebe göre film hizmeti, müzik, spor, TV programları ve YouTube™ gibi kanallar ile çevrimiçi videoları içinde barındıran Sony Entertainment Network ile başlıyor.
Kullanıcılar bilgisayarlarındaki film, resim ve şarkılara ev ağı üzerinden bu dosyalara erişip, hepsinin keyfine büyük ekranda varabiliyor. Ayrıca, mükemmel rahatlık için akıllı telefonunu eğlence sistemlerinde kullanabileceği bir uzaktan kumanda haline getirebiliyor. Akıllı telefonlar, ister ayarlamalar yapmak ister çevrimiçiyken yazı yazmak için klavye olarak da kullanılabiliyor.
Bu özellikler sayesinde kullanıcılar eğlence deneyimini mümkün olduğunca zahmetsiz, çeşitlilik içeren ve onu çevreleyen bir hale getirebiliyor.








Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail