Translate

İzleyiciler

14 Aralık 2016 Çarşamba

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda Feedly uygulaması

Feedly ile Kişisel Gazetenizi Oluşturun!

Feedly uygulamasını Android, iOS ve web tarayıcılarınızda kullanarak istediğiniz tüm web sitelerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Feedly ile Kişisel Gazetenizi Oluşturun
Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz kişisel bir gazeteniz olsun istemez misiniz?
Öyleyse Feedly ile tanışın. Çünkü uygulama yardımıyla takip ettiğiniz tüm sitelerin içeriğine o sitelere ziyaret etmeden ulaşabiliyorsunuz. İnternet dünyasında yer alan
blogları siteleri takip etmek için kullanabileceğiniz Feedly uygulamasıyla kendinize has kategoriler yapmanız mümkün. İlginizi çeken içerikleri kaydedip daha sonra girmekle vakit kaybetmek yerine Feedly uygulamasını kullanarak zaman tünelinize düşen yazıların başlıklarını görüntüleyebilirsiniz. Çok kısa bir zamanda istediğiniz birçok içeriğe ulaşmanıza imkan sağlayan Feedly uygulamasıyla istediğiniz görünümü seçmeniz de mümkün.
Son derece sevimli anlaşılır bir arayüz ile karşılamaktadır. Bu nedenle uygulamayı kullanmaya başladığınız andan itibaren özelliklerini anlamaya başlayacaksınız. Biz yine de uygulamanın içeriğine detaylı bir göz atalım.. 
Feedly Nasıl Kullanılır?
Uygulamayı açtıktan sonra Google yada Facebook hesabınızla kayıt olabilirsiniz. Ardından ilgi alanınıza giren öneriler karşınıza çıkacaktır. Çeşitli hashtaglerle önerileri sunan Feedly uygulamasıyla arama bölümünde istediğiniz kategoriyi aramanız da mümkündür. Teknoloji, iş, tasarım, gıda, moda, fotoğraf, oyun ve diğer çeşitli kategorilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. 
Kişisel blogları, binlerce web sayfası, ilgi alanlarınızı ve daha birçok internet içeriğinden hızlı bilgi almak takip etmek için son derece güzel bir uygulamadır. Google'un Reader servisi bu işi gayet iyi yapıyordu ancak bu alınan bir karar sonucunda kapanınca yerine Feedly uygulaması geldi. Bu Google'un bir servisi değil ancak en az Reader kadar iyi bir uygulama olduğunu söylemek mümkün. 
Uygulamaya kaynak eklemek için arayüzünde yer alan +Add Contentsekmesine geiş yaparak kategori haline getirerek istedğiniz siteyi ekleyebilirsiniz. Daha sonra okumak istediğiniz içerikler için ise Save For Later özelliğini kullanmanız yeterli olacaktır. Bu sayede okumak istediğiniz haberleri ayrı bir sekmede toplamış olacaksınız. Kategoriler alt alta dizili olup hangi kategoride ne kadar içerik olduğunu anında görüntüleyebiliyorsunuz. Çünkü kategorilerin hemen yanıbaşında okunmamış içerik sayıları mevcut. Bu gerçekten etkileyici. 
Genel olarak sitelerin içeriklerini sunan başarılı bir uygulamadır. Tüm haberleri tek bir yerden takip etmek eminim sizin de hoşunuza gidecektir. Ayrıca uygulama Facebook, Twitter, Evernote, Buffer, OneNote, Pinterest, LinkedIn, IFTTT ve Zapier gibi platformlarlarla entegreli olarak çalışma göstermektedir. Bu nedenle Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda Feedly uygulamasını kullanarak daha verimli bir deneyim yaşayabilirsiniz. 
Feedly uygulamasını Android telefon ve tablet cihazlarınıza indirmek için buraya TIKLAYINIZ.
Feedly uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için buraya TIKLAYINIZ

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail