Translate

İzleyiciler

7 Aralık 2016 Çarşamba

Cep Telefonuyla 360 Derece Fotoğraf Nasıl Çekilir?

Akıllı telefonunuzu kullanarak küresel fotoğraf nasıl çekeceğinizi öğrenmek için doğru yerdesiniz..


Cep Telefonuyla 360 Derece Fotoğraf Nasıl Çekilir
360 derecelik videolar hepimizin neredeyse hoşuna gidiyor. Geleceğin 360 derecelk fotoğraflarda olduğunu eğer düşünüyorsanız ve artık sizde fotoğraf çekmek istiyorsanız bu işin o kadar zor olmadığını göstermiş olduğumuz adımlar sayesinde öğreneceksiniz. 
360 derecelik fotoğraflar hangi kamerayla çekiliyor?

360 derecelik bir fotoğraf elde etmek için özel bir kameraya ihtiyacınız yok akıllı telefonunuzun olması bu durum için yeterli.
360 derecelik fotoğraflar için hangi uygulama kullanılır?
Android cihazlar dışında iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu iş için en iyi uygulamalardan biri olan Street View'i kullanmanızı tavsiye ediyorum. Dilerseniz Android'in stok kamerasında yer alan photo spheremodunu yahut Samsung telefonlarda yer alan Surround Shot modundan yararlanabilirsiniz. 
Street View uygulaması nasıl kullanılır?
Uygulamayı yükledikten sonra turuncu artı simgesine dokunmanız ardından kamerayı seçmeniz gerekmektedir. Bu adımı yaptığınız zaman size fotoğraf çekmenizde yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken şey yerinizden ilerlemeden kameranızı tüm turuncu noktalara doğru hareket ettirmek ve turuncu daireyi tamamlamak. Uygulama kullandığınızdan dolayı turuncu noktalara doğru döndürdüğünüz zaman otomatik olarak çekim işlemi gerçekleştiğinden deklanşöre basmanıza ihtiyaç yoktur. 
Sizin yapacağınız tüm iş bu gerisi uygulamaya kalmış. Google Photos eğer akıllı cihazınızda yüklü ise hızlı bir şekilde 360 derecelik fotoğrafınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca fotoğrafa bakarken telefonu döndürerek etrafa göz atabiliyorsunuz. Bilgisayarda ise Google Photos'un browsemodunda sürükleyerek fotoğrafınızı 360 derece görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz hazırlamış olduğunuz fotoğrafı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak arkadaşlarınızdan farklı olabilirsiniz. 
Konuyla ilgili yapamadığınız birşey yahut herhangi başka birşey varsa yorum kısmında bildirmeniz durumunda yardımcı olmaya çalışacağız. Haydi bakalım 360 derecelik güzel fotoğraflar çekmeye!
Android için Google Street View'i indirmek için TIKLAYINIZ.
iPhone ve iPad için Street View'i indirmek için TIKLAYINIZ.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail