Translate

İzleyiciler

17 Aralık 2016 Cumartesi

Mesajları 30 Saniyede Geri Almak Mümkün

WhatsApp'taki Mesajları 30 Saniyede Geri Almak Mümkün Olabilir!

Sık sık güncellenen ve yeni özelliklere kavuşan WhatsApp, şimdilerde ise yanlışlıkla gönderilen mesajlar için geri alma olanağı tanıyacak.


WhatsApp taki Mesajları 30 Saniyede Geri Almak Mümkün Olabilir
Öfkelendiğiniz de gönderdiğiniz mesajların yahut yanlışlıkla gönderilen mesajları geri almak istediniz mi?
Gittikçe popüler hale gelen akıllı telefonlarımızın vazgeçilmez uygulaması olan WhatsApp, oldukça yararlı bir özelliğe hazırlanıyor. Yeni özellik ile birlikte
kullanıcılar artık hatalı gönderim yaptıklarında mesajlarını daha karşı taraf okumadan geri alabilecek. Peki bu iş nasıl olacak?
Elbette bu işin bir sınırı olmalı. Yoksa mesaj gönderip gönderip silmek gibi bir durumla karşılaşmakta muhtemel bir olay haline geliyor. WhatsApp, mesajlarınızı geri alabilmek için sadece 30 saniye sunuyor. Yanlışlıkla yada öfkeli olduğunuz bir anda gönderdiğiniz mesajı geri almak için sadece 30 saniyeniz var. Gerçi bu özelliğe pek yabancı değiliz, maillerde hatalı gönderimler olduğunda geri alabiliyorduk. İşte bu özellik WhatsApp'ta da yer alabilir. 
Genelde sinirli bir anımıza geldiğinde mesajı yazıp yazıp gönderiyoruz gönderdikten hemen sonra pişman olabiliyoruz, söylediğimiz gönderdiğimiz mesajları geri almak artık mümkün olacak ancak şöyle bir durum söz konusu olacak ki kullanıcı mesajı gönderdiğinde 30 saniye içerisinde geri alma hakkı olduğunda karşı tarafa da mesajın 30 saniyeden daha kısa bir sürede göndermek mümkün olmayacak.
Özellik iyi güzel ama mesajlar da bu özellik ile birlikte artık geç mi gidecek orası nasıl olur bilinmez. Sadece mesaj değil fotoğrafvideo gönderimlerinde de geri alma söz konusu ancak karşı tarafın eğer WhatsApp'ına gelenler otomatik olarak galeriye kaydediliyorsa bu durumun önüne nasıl geçilir? Bunlar şuan da benim kafamdaki soru işaretleri. Nitekim yolladığınız mesajlar karşı tarafa gitmeden silinirse güncelleme eğer gelirse karşı tarafa iletilen mesajların da yapısı tamamen değişecek. WhatsApp'a bu özelliğin henüz gelip gelmeyeceği kesin değil. Çünkü bu önemli değişiklik olacak ve bununla birlikte bazı riskler de gelebilir. Bakalım WhatsApp'ın son kararı ne olacak bizde merakla bekliyoruz..
Peki siz muhtemel özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail