Translate

İzleyiciler

3 Aralık 2016 Cumartesi

SEO nedir? Güncel AMP ve diğer teknikler hakkındaki detaylar

SEO Çalışmalarınıza Ne Kadar Hakimsiniz?

SEO nedir? Güncel AMP ve diğer teknikler hakkındaki detaylar haberimizde.


SEO Çalışmalarınıza Ne Kadar Hakimsiniz?
SEO denildiğinde, çok farklı teknik ve işlemlerden söz edilmesi gerekir. Öyle ki sitenin Google gözünde iyileştirilmesi adına mevcut sitenin durumuna ve hangi sonuca ulaşılmak isteniyorsa o amaca yönelik işlemlerin yapılması gerekir. Bu sayede yapılacak SEO’nun siteye etkisi görülerek, çalışmalardan verim alınabilir.
SEO Kaç Gruba Ayrılır?
SEO çalışmalarında kişilerin istekleri ve sitenin mevcut durumuna göre 3 farklı grupta
yapılacak işlemleri toparlamak mümkündür. Buna göre bir site için yapılacak çalışmalarda öncelikli olarak kategori seçilerek, bu doğrultuda çalışma yapılmalıdır. 3 ana grup ise genelde şöyledir;
  • E Ticaret siteleri için SEO
  • Ziyaretçi için SEO
  • Bilgi için SEO
E ticaret siteleri için normal bir blog sitesine uygulanacak yöntemler geçerli olmayacaktır. Bu bakımdan web site sahiplerinin de bu konuda bilinçli olması gerekir. Doğru talepler ve ne istediğini bilen bir web site yöneticisine SEO uzmanı tarafından verilecek destek ile başarıya daha kolay bir şekilde ulaşılabilir.
E ticaret sitelerinde rakiplerin önüne geçmek, satış arttırmak amacıyla çalışmalar yapılır. Bu kapsamda uzmanın bilgileri dahilinde e ticaret sitesine yönelik önemli güçlendirmeler yapılır.
Ziyaretçi odaklı çalışmalarda ise asıl amaç siteye daha fazla kişinin giriş yapılmasının sağlanmasıdır. Bu noktada ise hem iç SEO hem de dış SEO çalışması yapılmalıdır. Bilgi için SEO’da ise önemli olan rehber niteliğinde bir içeriğe sahip sitenin oluşturularak, iyi bir pozisyona getirilmesidir. Bu açıdan sitelerin niyetleri, SEO çalışmalarını yönlendiren en önemli kriterler arasında yer almaktadır. Bu noktada belirtildiği gibi site sahibi nasıl bir duruma gelmek istiyorsa, amaç belirlendikten sonra tüm çalışmalar SEO uzmanı tarafından hazırlanacak plan doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.
Her Sitede Özel Plan Ve Yöntemler Uygulanmalıdır!
Her bir çalışmada, farklı teknikler ve çalışmalar uygulanır. Google, bu alanda uzman olmayan kişilerin fark edemediği ve kullanamayacağı pek çok özel servise sahiptir. Aynı zamanda bu servislerin kullanımı da farklıdır ve yapılacak her bir işlemin yetkin, bu alanda uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. İşletme kaydı, semantik, AMP gibi pek çok yeni teknik kullanıma sunulurken, aynı zamanda yapılacak işlemlerin güncel kurallara göre yapılması gerekir.
Oyunu Kurallara Göre Oynayın!
SEO çalışmalarında hedef Google gözünde yükselmek ve aynı zamanda sitenin hedef kitleye ulaşmasını sağlamaktır. Fakat oyunun kurucusu Google olduğu için oyun kurallarına sadık kalınması gerekir. Oyunu kurallara göre oynanması adına, güncel kuralların öncelikli olarak öğrenilmesi gerekir. Böylece oyunda kazanan taraf olabilirsiniz. Fakat güncel kuralları, yöntemleri bilmiyorsanız oyundan galip bir şekilde ayrılmanız oldukça zor olacaktır. Bu açıdan web sitenizin iyi hale gelmesi adına yapılacak SEO işlemlerinde yetkin bir uzman ile çalışmanız bu açıdan avantaj sağlayacaktır.  

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail