Translate

İzleyiciler

26 Mart 2016 Cumartesi

Ford, C-MAX ile masalları holograma dönüştürüyor.

Küçük bir aparat yardımı ile Ford'un sitesindeki masalları çocuğunuza hologram olarak izleyebilirsiniz.

25.03.2016 / 16:30Ford, Masalları Holograma Dönüştürüyor!
Ford’un yakınlarda lansmanını yaptığı yeni aile aracı yeni Ford C Max, “hayat artık tüm aile için çocuk oyuncağı” sloganı ile her yolculuğu konforlu kılmak için tasarlandı.
Ailelerin hayatında koşuşturma ve telaş eksik olmaz, içgörüsü ile yola çıkan Ford
, aile hayatını kolaylaştıracak akıllı Ford teknolojileri ve fonksiyonelliği Yeni Ford C-MAX'te buluşturdu.
Birçok fonksiyonel teknoloji ile tasarlanan yeni Ford C Max, çocukları da büyükleri de kendine hayran bırakıyor. 7’den 70’e herkesi şaşırtacak özellikleriyle yeni Ford C-MAX'te sunulan akıllı bagaj kapağı ayağınızın bir hareketiyle açılıp kapanıyor, esnek koltuk katlama ve koridor geçiş sistemi ile hayatı kolaylaştırıyor ve Otomatik Park Sistemi ile dar alanlara sizin yerinize dikey veya paralel park edebiliyor.
Hayatı tüm aile için kolaylaştıran teknolojiler içgörüsünden yola çıkarak tasarlanan reklam filmi kurgusunu mobil mecralarda da ailelerin hayatını kolaylaştıran, çocukların da bayıldığı masallar üzerinden devam ettirmek isteyen Ford; Zer ve mobilike işbirliği ile “Yeni Ford C-MAX ile Hologram Masallar” projesini hayata geçirdi.
Türkiye’nin ilk sağlıklı ve beslenme anne ve çocuk sağlığı dergisi Kids & Gourmet ile birlikte Ford, Türkiye’de bir ilke imza atarak pedagoglar tarafından onaylanmış masalları, 3 boyutlu hale getiren hologram ile çocukların uyku zamanını daha eğlenceli ve eğitici bir hale getirdi.
“Yeni Ford C Max ile Hologram Masallar”ı izlemek oldukça kolay! Öncelikle, Kids & Gourmet dergisi ile birlikte gelen şeffaf hologram materyali aşağıdaki resimde ve web sitesinde tarif edildiği gibi kat yerlerinden düzgünce katlamanız gerekiyor.
16-03/25/ford.jpg
Ardından proje için özel olarak geliştirilen Ford C Max ile Masallar mikrositesine girerek akıllı telefonlarınızdan veya tabletten seçtiğiniz videoyu açtıktan sonra videoda yer alan dört resmin orta kısmına yerleştirmeniz yeterli. Bulunduğunuz mekânın karanlık olması görüntünün netleşmesini sağlayacaktır. Materyali göz hizanızda tutarak yan tarafından seyredebilirsiniz.
Hologram materyaliniz yoksa aynı adreste bulunan gönderim formunu doldurarak,  materyalin Ford tarafından adresinize iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail