Translate

İzleyiciler

5 Haziran 2015 Cuma

YouTube Videolarını Arkaplanda Dinle


Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan video paylaşım sitesi olan YouTube günümüzde videolar dışnıda aynı zamanda müzik dinlemek için kullanılıyor.


YouTube Videolarını Arkada Oynatın
Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan video paylaşım sitesi olan YouTube günümüzde videolar dışnıda aynı zamanda müzik dinlemek için kullanılıyor. Web ortamında sorun olmasa da Android uygulamasına yakından baktığımzda oynatılan müzikleri arkaplanda dinleme imkanı henüz bulunmuyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan açıklamalarda Background Play özelliğinin Türkiye dışında dünyaya açıldığını biliyoruz. 
Bu eksikliği kapatmak için geliştirilen uygulamar mevcut fakat Google Play üzerinde en güvenilir olan Wiper uygulamasınıdan sizlere bahsedeceğim. Esasında geliştirilen uygulama bir mesajlaşma sistemidir fakat arka planda da video hizmeti sağlayabiliyor. İlk önce sisteme üye olmanız daha sonrasında videoların arkaplandaki keyfini çıkartabilirsiniz. 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail