Translate

İzleyiciler

5 Haziran 2015 Cuma

Apple Bildirimler Nasıl Kapatılır

iOS cihazlarında oldukça kaliteli aynı zamanda güçlü bir bildirim sistemi bulunuyor fakat bu sistemi oldukça fazla şarj tükettiği için kullanıcıların neredeyse büyük sorunu hale geliyor.


Apple Bildirimler Nasıl Kapatılır
iOS cihazlarında oldukça kaliteli aynı zamanda güçlü bir bildirim sistemi bulunuyor fakat bu sistemi oldukça fazla şarj tükettiği için kullanıcıların neredeyse büyük sorunu hale geliyor.
Firma kullanıcıları için geliştirmiş olduğu iOS yazılımında yer alan güncellemeler sayesinde bildirim ekranının kontrollerini yapabileceksiniz. Kurmuş olduğunuz ya da var olan bir uygulamanın sizlere uyarı yapmasını engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
  1. iPhone ve/veya iPad'inizden Ayarlar'ı çalıştırın.
  2. Ayarlar ekranında bulunan Bildirimler seçeneğine dokunun.
  3. Açılan Bildirimler ekranından dilediğiniz uygulamaya dokunun.
  4. Karşınıza gelen ekranda Bildirimlere İzin Ver seçeneğini kapatın.
Eğer tekrardan aktif hale getirmek isterseniz Bana İzin Ver seçeneğini Aktif Hale getirin.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail