Translate

İzleyiciler

8 Haziran 2015 Pazartesi

Windows Phone Soft ve Hard Reset Nasıl Atılır

Dünya genelinde farklı firmaların oluşturmuş olduğu akıllı cep telefonları her ne kadar da hızlı olsa bile içerisinde yer alan işletim sistemlerinde ki artık dosya birikmesi nedeniyle cihaz bir süre sonra donmaya başlıyor.


Windows Phone Soft ve Hard Reset Nasıl Atılır
Dünya genelinde farklı firmaların oluşturmuş olduğu akıllı cep telefonları her ne kadar da hızlı olsa bile içerisinde yer alan işletim sistemlerinde ki artık dosya birikmesi nedeniyle cihaz bir süre sonra
donmaya başlıyor. Gün geçtikçe artık performans düşüklüğü yaşayarak oldukça kötü şekillere giren cihazları kurtarmak için Soft Reset ve Hard Reset imkanlarınız bulunuyor.
Soft Reset nedir diye soruyorsanız; Cihazınızda yer alan verileri silmeden sadece önbellekte biriken artık dosyaların yok edilmesini sağlayarak temiz bir kullanım sunuyor. Hard Reset'in Soft Reset'den tek farkı cihaz içerisinde yer alan verilerin hepsini silmesi beraberinde ortaya sadece fabrika çıkışında yüklü gelen yazılımla çıkıyor. 
Soft Reset atmak için: Cihazınızdan Ses Kısma + Açma Kapama tuşlarına eşzamanlı olarak 10 Saniye boyunca basılı tutun. Titreşimi hissedene kadar bekleyin. Cihaz normal haline dönmezse Hard Reset atabilirsiniz.
Hard Reset atmak için: Ses Kısma + Güç + Kamera tuşlarına aynı anda 10 Saniye boyunca basılı tutun. Titreşimi hissettikten sonra Kamera tuşunu bırakın, Ses Kısma + Güç tuşlarına saniye daha basılı tutun. 



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail