Translate

İzleyiciler

5 Haziran 2015 Cuma

Akıllı Telefonlarda IMEI Sorgulama Nasıl Yapılır?

IMEI sorgulama işlemini internet üzerinden nasıl gerçekleştirebilirim? IMEI sorgulama işlemi nereden yapılıyor? IMEI sorgulama hakkında tüm bilmeniz gerekenler bu haberde!


imei sorgulamaIMEI Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
Herkesin bildiği uygulaması kolay olan yöntemlerden birisi de telefonunuzun arama tuşunu kullanarak IMEI sorgulama işlemidir. Telefonunuzun tuş takımını açarak sanki arama yapıyormuş gibi “*#06#” tuşlayınız. Bu şekilde telefonunuzun ekranında IMEI numarası gözükecektir.
Telefonunuzun bataryası ile de IMEI sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Fakat çoğu akıllı telefonun
bataryasının açılmaması sebebi ile bu durum yapılamayabiliyor. Eğer telefonunuzun bataryası açılıyorsa telefonunuzu kapatın ve arka kapağını açın. Bataryanın üzerinde 15 haneli IMEI numarası görebilirsiniz.
Telefonunuzun ayarlar kısmından da IMEI sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.Ayarlar>Telefon hakkında>Durum seçeneklerini takip ederek IMEI no sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.
Cihazınızın kutusunu hala saklıyorsanız IMEI sorgulama işleminizi yine yapabilirsiniz. Telefonunuzun çalındığında veya kaybolduğunda hemen ümitsizliğe kapılmayın birçok yöntem ile IMEI sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.
E-Devlet Sistemi ile IMEI Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
Dilerseniz E-Devlet sistemi üzerinden de IMEI sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. E-Devlet IMEI sorgulama işleminiz ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp çalıntı olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Eğer telefonunuz yurtdışından gelmiş ise bu işlemi mutlaka yapmalısınız.
E-devlet üzerinden IMEI sorgulamak için burayı tıklayınız.
İşleminiz için öncelikli olarak yazının sonunda yer alan bağlantı adresine tıklayınız. Açılan ekranda ilk olarak IMEI no butonuna 15 haneli IMEI numaranızı giriniz.
Ardından güvenlik resminde yer alan karakterleri büyük harflerle yazınız.
Girdiğiniz bilgilerden emin olduktan sonra “Sorgula” butonuna tıklayınız.
E-Devlet sistemi ile hızlı ve güvenilir bir şekilde IMEI sorgulama işleminizi tamamlamış bulunmaktasınız.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail