Translate

İzleyiciler

15 Haziran 2015 Pazartesi

Eski sürümüden yeni Windows Server 2012 sürümüne nasıl geçireceğiz?

Eski Windows Sürümünden Yenisine Geçin
Microsoft14 Temmuz 2015 tarihinde Windows Server 2003 için verdiği desteği sona erdiriyor. Dünyada ve Türkiye’de yıllardır pek çok kurumsal sistemi barındırmış olan işletim sistemi, artık emekliye ayrılıyor. 

:: Değişimi yakalayın, risk altında kalmayın!

Windows Server 2003’ün desteği sona eriyor!

Desteğin sona ermesi, bu tarihten sonra güncellemelerin ve yamaların yayınlanmayacağı ve bu işletim sistemini çalıştıran
sistemlerde güvenlik ve uyumluluk kaybı oluşabileceği anlamına geliyor.
Kurumlar Windows Server 2003 sunucularını güncellemeyi ertelerse, tümBT altyapılarını risk altına sokmuş olurlar.

Eski Windows Server sürümünden yeni sürüme geçiş!

Peki Eski Windows Server sürümünden yeni sürüme nasıl geçeceğiz diye mi soruyorsunuz? Bu konuda Microsoft Virtual Academy devreye giriyor.
5 modülden oluşan Eski Windows Server'dan Windows Server 2012 R2 ve Microsoft Azure'a Geçiş eğitimi, sonunda sınavla öğrendiklerinizi test etme imkanı da sunuyor. Eğitime katılmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

:: Ücretsiz Eski Windows Server'dan Windows Server 2012 R2 ve Microsoft Azure'a Geçiş eğitimine ulaşmak için buraya tıklayın!

Veri Merkezini Modern Hale Getirin

Konusunda uzman MVP Hakan Uzuner tarafından hazırlanan bu eğitimi izleyerek güncel veri merkezi yönetim araçlarını, depolama alaındaki gelişmeleri, sanallaştırılmış domain controller'lar için en iyi çözümleri ve günlük sunucu yönetim işinizi PowerShell ve Desired State Configuration ile nasıl kolaylaştırabileceğinizi öğrenin.

:: Veri Merkezini Modern Hale Getirin eğitimine ulaşmak için buraya tıklayın!



Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail