Translate

İzleyiciler

2 Haziran 2012 Cumartesi

Kadın sitesi hacklendi!

Bağımsız kadın gazetesi KAZETE'nin internet sitesi, kürtaj tartışmalarının başladığı günlerde saldırıya uğradı.
Türkiye'nin en eski kadın hakları gazetesi olan KAZETE Bağımsız Kadın Gazetesi'nin internet sitesi www.kazete.com.tr 29 Mayıs Salı sabahı, serverinin tutulduğu niobe.web'e yapılan virüs saldırısıyla çökertildi.

Saldırının niobeweb'deki sadece www.kazete.com.tr ye yapılması şüpheleri daha da artırıyor.
KAZETE'den yapılan açıklamada sitedeki bilgilerin ancak 9 Nisan 2012 tarihine kadar yedeklenebildiği, o tarihten saldırının yapıldığı güne kadar olan bilgilere ve haberlere ise ulaşılamadığı açıklandı.
Başbakan Erdoğan'ın "Sezaryene karşıyım, kürtaj cinayettir, Uludere'dir" sözlerinin arkasından gelen tepkileri kadın duyarlılığı ile sayfalarına aktaran KAZETE'nin aynı günde saldırıya uğraması manidar bulundu.
Siteye gerçekleştirilen saldırı, yetkili makamlarca soruşturuluyor..

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail