Translate

İzleyiciler

16 Haziran 2012 Cumartesi

Anonymous bölünmeler yaşıyor!..

 Büyük saldırılarla hep gündemde kalan dev hacker grubunda ters giden bir şeyler var...

Anonymous'un tecrübeli üyelerinden biri, grup içinde büyük bir bölünme yaşandığını söyledi.

Her ne kadar kamuoyu grubu son derece etkin çalışan ve tek amacı kapitalizme gol atmak olan bir oluşum gibi algılıyorsa da, William adıyla anılan hacker gerçeğin öyle olmadığını iddia etti.


Hacker'a göre grubun pek çok üyesinin politik gündem ile hiç ilgisi yok ve tek istedikleri "gırgırına" nette karmaşa yaratmak.

"SWATlama" (911'I arayarak masum insanların evine SWAT – Amerikan çevik kuvveti – ekipleri gönderme) meraklısı olan William, eski "kötü" günleri özlediğini söylüyor ve önüne gelenin gruba üye olabilmesini eleştiriyor.

"Eskiden insanlar bizim kindar bir nefret makinesi olduğumuzu düşünüyordu. Eskiden gıcıklık yapmanın tadını çıkarıyorduk. Şimdi insanlar bizim özgürlük savaşçısı olduğumuzu, duyarlı olduğumuzu düşünüyor."

Geçmişte grubun çok daha küçük ve düzenli bir yapıya sahip olduğunu söyleyen William, şöyle devam ediyor "[elemeden geçip] Kabul edilmen gerekiyordu. Şimdi herkes Anonymous'a katılabiliyor."

William son olarak şunları söylüyor: "Bence Anonymous dünyada pek bir şey değiştiremez".

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail