Translate

İzleyiciler

9 Ekim 2011 Pazar

Ücretli Web Hosting paketleri, web alanları

Domain (Alan Adı) Nedir? Domain Nasıl Alınır?


Bu sayfada ücretli web hosting paketleri, diğer adıyla web alanları hakkında bilgileri paylaşıp nereden ücretli web hosting paketi alabileceğinizi açıklayacağım. Öncelikle hosting paketi nedir kısaca anlatayım.
Web Hosting Nedir?

İnternet kullanıcılarının sitemizi ziyaret edebilmesi için sitemizin sürekli açık ve internet bağlantısı olan bir bilgisayarda depolanması gerekir. Sitemizi kendi bilgisayarımızdan yayınlayabiliriz ancak bilgisayarımızı kapattığımız zaman sitemiz açılmaz. Ayrıca sürekli açık kalan bilgisayar nedeniyle hem elektrik faturamız yüksek gelir hem bağlantı hızı yetersiz olduğu için sitemiz yavaş açılır. Bu sorunu aşmak için hosting şirketleri kullanılır. Hosting şirketleri makul ücretler karşılığında sürekli açık duran, yüksek hızlı internet bağlantısı olan sunucularında binlerce siteyle birlikte sitemizi de depolarlar. Böylece hem biz ucuz maliyetle sitemizi yayınlamış oluruz, hem internet kullanıcıları sitemizi rahatça dolaşabilir.
Her hosting paketi aynı özelliklere sahip değildir. Farklı firmaların sattığı hosting paketlerinin özellikleri farklıdır. Ortalama özelliklerde sahip bir hosting paketi site yapımına yeni başlayan bir kişi için fazlasıyla yeterli olduğundan fazla detaya girmeyeceğim ancak hosting paketi özellikleri ve uygulanan limitlerin neler olduğunu merak ediyorsanız buradaki sayfayı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.
Hosting Paketi Tavsiyesi

Biz sitenizin sorunsuz yayınlanabilmesi için hosting paketini Hostgator'dan almanızı tavsiye ediyoruz. Önereceğimiz paket ise Baby Hosting paketi çünkü bu paketi kullanarak birden fazla siteyi tek hosting hesabında barındırabilirsiniz. Ayrıca mail adresi, veritabanı, alt alanadı gibi limitler bu pakette sınırsızdır. Ben 3-4 web hosting firması denedikten sonra Hostgator'a geçtim ve son 2 3 yıldır sitemi Hostgator'da barındırıyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak Hostgator'dan hosting paketi satın alabilirsiniz. Promo Code bölümüne bedavasiteyapmak yazarsanız alışverişinize 9.94 dolar indirim uygulanır.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail