Translate

İzleyiciler

29 Ekim 2011 Cumartesi

Good to Know

Google'ın hayata geçirdiği sürpriz hizmeti "Good to Know", bakın bizlere neler sunuyor...

İnternette dolaşırken hepimizin dikkat etmesi gereken pek çok şey var. Arkadaşlarımızdan uzmanlara kadar geniş kitleler, özellikle güvenlik konusunda çeşitli bilgi ve deneyim paylaşımında bulunurlar. Şimdi de bu paylaşımı yapma sırası Google'a geldi. İnternet devi, yayınladığı "Good to Know" isimli yeni servisi ise, internet kullanıcılarına önemli uyarılarda bulunuyor.
Sitede yer alan ve uygulamadığımız zaman çeşitli sıkıntılar doğuran önlemler şifrelerimizin nasıl olması gerektiğinden, sitelerin güvenlik ipucularına, zararlı içeriklerden aile güvenlik ayarlarına kadar pek çok bilgiyi içeriyor.
Sitenin detaylarına girecek olursak; Bilgiler 4 temel başlıkta toplanmış:

Güvenli çevrimiçi dolaşım
Web üzerinde veri
Google üzerinde veri
Verilerinizi yönetmek
Bu ana başlıklarda kendi içlerinde gruplanmış. Örneğin Çevrimiçi Güvenlik başlığı şu bölümlerden oluşuyor:
Oturumu Kapatmak
Şifreler
Kimlik Avı
Malware
Güvenlik Siteleri
Güvenli Ağlar
Mobil güvenlik
Gmail hesabınızı kontrol edin
Aile güvenliğini
Alışveriş güvenliği
Google'ın güvenlik araçları
Bu ve benzeri bir çok yararlı bilgiye ulaşabileceğiniz Good To Know sitesi, şimdilik İngilizce olarak hizmet veriyor. Bilgiler eğlenceli çizimlerle ve videolarla desteklenmiş.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail