Translate

İzleyiciler

17 Ekim 2011 Pazartesi

Genius'tan kablosuz klavye seti! (Resimli)

SlimStar 8000X Genius’ın yeni tasarım kablosuz klavye ve fare seti.
Rahat ve kullanışlı seti kullanmak çok kolay; kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken alıcıyı USB girişine takmak.

Anti-parazit fonksiyonu ile 2,4 GHz kablosuz iletim ve 10 metreye kadar kullanım alanı sunan SlimStar 8000X, su dökülmelerine dayanıklı özel tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Klavye ve farenin üzerinde yer alan su kanalları sayesinde dökülen sıvılar herhangi bir zarar veremeden kanallardan akıp geçiyor.

Tam boy klavyede yer alan ultra ince tuşlar parmaklarınıza kramp girmeden uzun saatler boyunca rahatça yazmanıza olanak sağlarken 1200 dpi optik fare sorunsuz ve hassas kontrolü ile verimli bir çalışma performansı sunuyor.

Klavye üzerinde yer alan iki adet kısayol tuşu sayesinde bilgisayarın sesini zahmetsizce yükseltip kısmak mümkün.

Dahası, sadece iki adet AAA pil ile çalışan klavye en rahat yazım pozisyonunu bulabilmek için ayarlanabilir yüksekliğe sahip.

Son Kullanıcı Fiyatı: 45TL



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail