Translate

İzleyiciler

12 Ekim 2011 Çarşamba

Amazon'un elektronik kitap okuyucusu Kindle

Amazon'un elektronik kitap okuyucusu Kindle, Apple'ın İPad ve İPhone'unu geride bırakarak yılın en iyi bilgisayar cihazı ödülünü aldı.

İngiltere’de metrolarda seyahat eden yolcuların elinden düşmeyen, Amazon’un elektronik kitap okuyucusu Kindle, T3 magazinin düzenlediği en iyi bilgisayar cihazı katagorisinde birinci oldu.
Elektronik dünyasından son haberlerin verildiği T3 magazinin düzenlediği yarışmada yer alan Juri üyeleri, Kindle’ın başarısını sade ve basit oluşuna dayandırarak, ’Seyahat edenler yolculukları sırasında çantalarından hemen çıkarıp rahatça kullanabildikleri için Kindle’ı tercih ediyorlar. Kindle, İPad’i geride bırakarak bu ödülü basit ve kullanışlı olduğu için aldı’ açıklamasında bulundu.
APPLE 3 ÖDÜL ALDI
Apple’ın MacBook Air 11 inch’i en iyi tasarım ve yılın bilgisayarı, İpad ise yılın en iyi tablet bilgisayarı seçildi. Microsoft’un hareket sensörlü kontrol cihazı Kinect ise yılın oyun cihazı seçildi. Kasım 2007’de piyasaya sunulan elektronik kitap okuyucusu Kindle’ın piyasaya çıkar çıkmaz en iyi satış rakamlarına ulaştığını açıklanmıştı.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail