Translate

İzleyiciler

29 Ekim 2011 Cumartesi

Google'den bayrama özel logo ( Google 29 Ekim logosu)

Google'den bayrama özel logo

Google, Cumhuriyet Bayramı'nı ''www.google.com.tr''de yayımladığı özel logo ile kutluyor.
Google Türkiye ana sayfasındaki logoda, Türk bayrakları yer alıyor. Logonun üzerine tıklandığında Cumhuriyet Bayramı ile ilgili özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.
''Doodle'' olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.
Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca, internet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail