Translate

İzleyiciler

19 Mayıs 2016 Perşembe

Ücretsiz WhatsApp İndir - Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi! Hemen Yükleyin!

Akıllı mobil cep telefonlarda bulunması gereken uygulamaların başında gelen WhatsApp'ı, WhatsApp indir adresinden ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.


Ücretsiz WhatsApp İndir - Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi! Hemen Yükleyin!
WhatsApp ile dilediğiniz kadar meaj gönderimi yapabilir ve sesli aramalar yapabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemleri bedava hiç para ödemeden yapabilirsiniz.

:: WhatsApp İNDİR ::

WhatsApp daha önce sadece mesajlaşma özelliği bulunurken daha sonra Facebook
tarafından 19 milyar dolar gibi bir ücretle satın alındıktan sonra yeni özellikler eklenerek geliştirildi ve popülerliğini korudu.
WhatsApp Nasıl İndirilir?
WhatsApp Android indir (Ayrıca Samsung için uygundur) linkine tıklayarak Android akıllı telefonunuza WhatsApp yükleyebilirsiniz. WhatsApp iPhone indir linkine tıklayarak iOS işletim sistemine cihaz cihazlarınıza uygulamayı yükleyebilirsiniz.
Uygulamayı yükledikten sonra telefon numaranızı girmeniz gerekiyor. Telefon numaranızı girdikten sonra bir doğrulama kodu tarafınıza gönderilecek bu kodu girdikten sonra arkadaşlarınız ile sınırsız bir şekilde mesajlaşabilirsiniz.



Whatsapp'a Görüntülü Görüşme Sonunda Geldi
Whatsapp için uzun zamandan beri gündemde görüntülü konuşma özelliği yer alırken, yapılan son açıklama ile birlikte artık bu özelliğin kullanabileceği belirtildi.
Whatsapp'a Görüntülü Görüşme Sonunda Geldi
Whatsapp üzerinden görüntülü konuşma uzun zamandan beri kullanıcıların da ihtiyaç duyduğu bir özellik olurken, artık gelen yeni özellik ile birlikteWhatsApp çok daha kapsamlı bir hale getirildi. Görüntülü görüşmenin de yine internet üzerinden yapılacağı ve kullanıcıların herhangi bir ek ücret ödemeden program üzerinden görüntülü görüşme yapabileceği belirtilirken, uzun zamandan beri eksik olarak görülen görüntülü konuma özelliği ile bilrikte WhatsApp'taki büyük bir eksik de giderilmiş oldu.
Facebook İle Zirve Yaptı!Facebook tarafından satın alındıktan sonra iyi bir atılım gerçekleştiren Whatsapp, Facebook için 19 Milyara mal olurken, artık değerini oldukça katlamış durumda.
Beta Sürümünde Sunuldu
Whatsapp'ın yayınlanan beta sürümü ile birlikte kullanıcılar Whatsapp görüntülü konuşma özelliğini kullanma fırsatı bulurken, pek çok kişi özelliğin ilk görüntülerini de paylaşmaya başladı. Whatsapp tarafından kullanıma sunulan ve pek çok kişinin olumlu karşıladığı bu özelliğin özellikle görüntülü konuşma desteğini sunmayan telefon kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlayacak.
Öyle ki Huawei'nin ürettiği ve Türkiye'de de çok popüler hale gelen GR 5 gibi modellerde görüntülü konuşma desteği bulunmuyor. Kişilerin telefonlar üzerinden görüntülü konuşma yapması için ek bir programı yüklemesi gerekirken, Whatsapp'a gelen bu özellik ile birlikte bu konuda iyi bir programa sahip olmak da mümkün.
WhatsApp son sürümünü bu bağlantıdan tıklayarak güncelledikten sonra görüntülü konuşma özelliği aktif olacaktır.

Computer - Internet Technology Design World -------Ücretsiz WhatsApp İndir - Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi! Hemen Yükleyin!-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail