Translate

İzleyiciler

3 Mayıs 2016 Salı

Windows 10 Bildirim Ekranı Nasıl Kişiselleştirilir?

Windows 10 bildirim ekranı nasıl kişiselleştirilebilir? İstenilen program için bildirimler nasıl kapatılır?


Windows 10 Bildirim Ekranı Nasıl Kişiselleştirilir?
Windows 10 bildirim ekranında herhangi bir ayar yapılmadığında standart ayarlar geçerli olmakla birlikte bilgisayarda yaşanan her türlü olayda bildirim merkezinde bu
durum kullanıcıya iletilmektedir. Bildirim merkezinde yer alan bu olayların çoğu gereksiz görülebildiği gibi kişiler bu durumu kişiselleştirebilmektedir.
Windows 10 bildirim ekranını kişiselleştirmek isteyen kişiler bu konuda bilgisayarda yer alan ayarlar bölümünü kullanmalıdır. İlgili ekrana ulaşmak için ilk olarak Windows 10 başlat menüsüne tıklayarak klavye ile bildirim ve eylem ayarları yazılmalıdır.
En üstte yer alan uygulama alanı seçildikten sonra ise detaylı ayarlar ekranda yer alır.
Resimde görüldüğü gibi bildirimler ve eylemler sekmesi altında bildirimler bölümü kolay bir şekilde kişiselleştirilebilmektedir. Bu konuda ilk olarak bildirimler sekmesi altındaki ayarlara bakılmalıdır.
Bu bölümdeki ayarlar yetersiz geldiğinde ise alt bölümde yer alan detaylı ayarlar üzerinden işlem yapılabilir.
İstenilen program için bildirimler bu bölümden kapatılabilmektedir. Bu bakımdan program program detaylı bir şekilde bildirimler açılıp kapatılabilir.
Bu şekilde yapılacak işlemler sonrasında sadece gerekli bildirimlerin alınması sağlanarak Windows 10 bildirim merkezi etkili bir şekilde kullanılabilir. 
Ayrıca isteyen kişiler aşağıda bağlantısını verdiğimiz program aracılığıyla da işlemleri otomatik olarak yapabilir.

Windows 10 Geçiş Bildirimlerini Kapatma Programı


Computer - Internet Technology Design World --------Windows 10 Bildirim Ekranı Nasıl Kişiselleştirilir?------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail