Translate

İzleyiciler

10 Mayıs 2016 Salı

Periscope Güncelleme Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Periscope, güncellemesi ile pek çok yeni özelliği de kullanıcılara sundu.


Periscope Güncelleme Nasıl Yapılır?
Android ve iOS işletim sistemlerine özel olarak hazırlanmış olan ve kullanıcıların cep telefonları üzerinden canlı yayın yapma imkanı bulduğu Periscope 4 Mayıs itibariyle
yeni bir güncellemesi ile kullanıcılara sunuldu.
Günden güne kullanıcı sayısı artan ve daha da popüler hale gelen Periscopeiçin son durum oldukça iyi görülürken kullanıcılar geliştirilmiş yeni versiyonu ile de pek çok performans sorunu çözebilecek.
Android'e Periscope indirmek ve güncellemek için tıklayınız
İOS'a Periscope indirmek ve güncellemek için tıklayınız
Twitter tarafından kurulan ve kullanıcıların canlı yayın yaparak anlık olarak bilgi aktarmasını sağlayan Periscope üstelik tüm Periscope kullanıcılarının birbiriyle etkileşim halinde bulunduğu açık bir platform olarak göze çarpıyor. Yapılan canlı yayınlara dünyanın dört bir yanından kullanıcının katılabilmesi mümkün olurken uygulama basit bir ara yüze sahip olduğundan dolayı kişiler kolay bir şekilde canlı yayın işlemlerini uygulama aracılığıyla gerçekleştirebiliyor.
Otomatik kaydetme ve Türkçe desteği gibi pek çok yeni özellik ile birlikte kullanıcılara sunulan Periscope’a son dönemlerde gelen en önemli yenilik de videoların ömür boyu saklanabilecek olması. Periscope ile yapılan canlı yayınlar özel bir sistem üzerinden kayıt altına alınırken bu kayıtlar kullanıcıların profiline yerleştiriliyor ve sadece 24 saat izlenmesine izin veriliyordu. Yapılan son güncelleme ile birlikte bu sınırlama ortadan kalkarken videoların izlenmesi ömür boyu olarak belirlendi.
4 Mayıs 2016 tarihinde yapılan son güncelleme ile birlikte tüm dünya genelinde canlı yayın yapanların yerinin tespit edilebilmesi ve canlı yayınların izlenebilmesi adına harita sistemine geçildi. Uluslararası desteğin de sunulduğu yeni sürümde 32 farklı dile çeviri yapılmış durumda.

Computer - Internet Technology Design World -------Periscope Güncelleme Nasıl Yapılır?-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail