Translate

İzleyiciler

7 Mayıs 2016 Cumartesi

Battery Share uygulamasıyla 'Şarjım bitti' yalanına son!

Kimse Şarj Yalanı Atamayacak!

Akıllı telefonlarda yaşanılan şarj sorunları çoğu kişi için zaman zaman kurtarıcı olsa da yapılan yeni uygulama ile birlikte bu konuda yalan atmak artık mümkün olmayacak.


Kimse Şarj Yalanı Atamayacak!
Akıllı telefonlardaki şarj sorunlarından ve şarj üzerinden söylenen yalanlardan yola çıkarak hazırlanan yeni bir uygulama oldukça ilginç bir durum ortaya çıkardı. Battery
Share isimli uygulama kullanıcıların telefonlardaki şarj durumunu paylaşmasına imkan sağlarken bu uygulama ile birlikte şarjım bitti gibi söylemler de tarihe karışacak.
Sadece iOS’a Özel
Battery Share sadece iOS platformu için geliştirilmiş durumda. Buna karşın önümüzdeki dönemlerde Android işletim sistemi gibi diğer telefon modelleriyle de uyumlu hale getirilmesi bekleniyor.
Cihazlarda Kurulu Olmalı
Uygulamanın kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta şarj paylaşımı yapılacak iki cihazda da uygulamanın kurulu olması gerektiği. Uygulamanın kurulu olması halinde ise şarj durumu karşı kişiden gelen bildirimler sayesinde kolay bir şekilde öğrenilebiliyor. Ara yüzde yer alan bildirimler ile birlikte karşı tarafın bataryasının dolu olup olmadığı ya da bitip bitmediği kolay bir şekilde görülebiliyor.
Ücreti 0.99 Dolar
iOS platformu için geliştirilen uygulamayı indirmek isteyen kullanıcılar App Store üzerinden erişim sağlayabilecek ve uygulama aynı zamanda ücretli. 0.99 dolar etiket fiyatına sahip olan uygulamaya uygulama mağazasından kolay bir şekilde satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail