Translate

İzleyiciler

24 Ocak 2015 Cumartesi

PROGRAM İNDİR / Android Retrica Android


 23.01.2015 / 11:00
İsterseniz selfie isterseniz de diğer fotoğraflarınızı inanılmaz kareler yakalamak istiyorsanız Retrica tam size göre. Dünyada milyonlarca kişinin kullandığı en çok tercih edilen fotoğraf düzenleme, çekme uygulamalarından biri olan Retrica'da birbirinden farklı ve başarılı filtreler bulunuyor.
Fotoğraflarınızı çekerken Retrica uygulamasından çekerek canlı canlı filtrelerinizi ekleyebilir ve çekim yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı çerçeveler ekleyebilirsiniz.
15-01/20/retrica-1.png
Uygulamının özelliği bu kadarla da sınırlı değil. Birden fazla fotoğrafınızı bir karede toplamak için kolaj özelliğini de kullanabilirsiniz. Odak noktasını belirleyebilme, istediğiniz yerleri bulanıklaştırabilme gibi seçenekler de Retrica'nın diğer özelliklerinden bazıları. Sizde birbirinden güzel fotoğraflar çekmek istiyorsanız Retrica'yı indirebilirsiniz.

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.venticake.retrica&hl=tr
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail