Translate

İzleyiciler

27 Ocak 2015 Salı

Instagram Hesabını Silme


En popüler fotoğraf paylaşma platformlarından biri olan Instagram hesabı nasıl kapatılır? Bilmiyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte detayları ile Instagram hesabını silme.

26.01.2015 / 15:30 Instagram Hesabını Silme Sosyal ağların gelişimiyle birlikte, arkadaşarımız ile benzer ortamlarda yer almak için pek çok sosyal ağda hesap açıyoruz.
Ancak pek çok kişi, kullandığı sosyal ağdan memnun kalmadığında, hesabını silmek istiyor.
Peki, fotoğraf paylaşma odaklı en popüler sosyal ağlardan biri olan Instagram hesabını kalıcı
olarak nasıl sileceğiz?
İşte tüm detayları ve fotoğraflı anlatımı ile Instagram hesabını kalıcı olarak kapatma.

İlk adım

Instagram hesabınızı silmeden önce, Instagram'da paylaştığınız fotoğraflarınızı saklamak isteyebilirsiniz.
Bunu yapabilmek için aşağıdaki makalemizden faydalanarak, tüm fotoğraflarınızı indirmenin nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.
:: Instagram Fotoğraflarınızı 3 Adımda İndirin!

Instagram hesabını silmeye başlama

Instagram hesabınızı silmek için ilk olarak hemen altta yer alana bağlantıya gitmeniz gerekiyor.
:: Instagram hesabını silmek için buraya tıklayın.
İkinci adında açılan bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce oturumunuzu açın. Daha sonra tekrar yukarıdaki bağlantıya gidin.
15-01/26/2.jpg
Üçüncü adımda "Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle" bölümünün yanındaki kutucuktan, hesabınızı neden silmek istediğinizi seçmeniz gerekiyor.

Instagram hesabını kalıcı olarak silme

Hesap silme nedeninizi seçtikten sonra, hesabınızı sileceğiniz asıl bölüm açılacak.
Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli "Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat" yazan butona tıklamanız gerekiyor.
15-01/26/3.jpg
Tüm bunları yaptıktan sonra hesabınız silinmiş olacak. Ancak unutmamanız gerekiyor ki, sildiğiniz kullanıcı adını, bir daha kullanmanız mümkün olmayacak.
En azından Instagram, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız.

Instagram Arşivinizi 3 Adımda İndirin!

Computer - Internet Technology Design World ------- Instagram Hesabını Silme-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- - Instagram Hesabı NASIL SİLİNİR --sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail